Temokake Apa sing Nggawe Batin Sampeyan

ing Kildare

Play
nonton video
mungkasi
Welcome kanggo

Menyang Kildare - County Thoroughbred

Sugeng rawuh ing situs pariwisata resmi County Kildare sing bisa digoleki iku apa lan ngerteni ana apa, uga entuk inspirasi kanggo riko ing wilayah sing hebat iki.

Campuran kamulyane lawas lan anyar; Kildare minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Irlandia, kabeh wong lan sapa wae sing ditampi kanthi hangat. Misuwur ing saindenging jagad iki balapan jaran lan mujur nengen sing apik, didhukung dening wong hebat panganan, Blanja & papan kanggo tetep.

Sekitare kutha lan desa nawakake pengalaman pengalaman pengunjung kalebu kutha-kutha pasar sing aneh, pub tradisional lan papan ijo sing apik lan dalan banyu sing bisa ditliti kanthi mlaku utawa mancal.

Kajaba iku, tanggalan acara lan festival kelas internasional - saka Festival Punchestown sing penting dadi Rasa Kildare sing nggumunake ing Natal 2021 - Kildare bakal nglipur saben taun!

Dadi, ngenteni apa maneh? Wektu kanggo mlebu Kildare!

Informasi bermanfaat

Mulai Rencanakake Lelungan Sampeyan

Deleng apa sing kedadeyan saiki ing County Kildare! #inokildare