Apa kita nuruti

Into Kildare minangka asosiasi anggota nirlaba, didhukung dening Dewan County Kildare lan minangka swara pariwisata sing makili kepentingan industri ing level nasional lan internasional.

Pariwisata minangka kontributor penting kanggo nggawe lapangan kerja lan menehi pengaruh positif kanggo kesejahteraan ekonomi lan sosial County. Into Kildare menehi kontribusi lan pengaruhe pangembangan strategis jangka panjang County Kildare lan melu karo para pemangku kepentingan supaya bisa ningkatake pariwisata.

Minangka dewan turis resmi, menyang Kildare duwe dhuwit kanggo

"Mbangun industri pariwisata berkelanjutan sing apik ing County Kildare, para pemangku kepentingan kerja sama kanggo ngrancang lan ngirim pengalaman berkualitas kanggo pengunjung domestik lan internasional, nggawe lapangan kerja, ningkatake ekonomi lokal lan nglindhungi lingkungan alam."

Rencana Strategis Pariwisata ing Kildare 2022-2027, diluncurake dening Menteri Catherine Martin TD tanggal 17 Nopember 2021. Strategi kasebut ngupayakake maksimalake potensi pariwisata Kabupaten Kildare kanggo nggayuh visi kanthi mbangun kekuwatan lan kesempatan nggunakake kerangka sing dipandu dening enem gol lan enem prioritas strategis.

Rencana Strategis kanggo Pariwisata ing County Kildare 2022-2027

Vision kanggo Wisata Kildare
"Kildare, uwal deso sing cedhak karo kutha, diakoni ing saindenging jagad amarga pengalaman asli sing luar biasa, papan kanggo melu budaya sing sugih, lanskap sing apik, lan sambutan sing apik. Etos sing lestari adhedhasar pariwisata regeneratif sing duwe pengaruh kurang minangka inti saka apa sing ditindakake. Kabupaten kita minangka papan sing beda, kanthi campuran sejarah sing narik kawigaten lan semangat modern; panggonan kanggo nyambung maneh lan nyenengi karo kanca lan kulawarga; ing ngendi urip maneh lan ngisi ulang minangka kepastian balapan.

Framework kanggo Wisata Kildare
Ana enem prioritas strategis kanthi tujuan sing jelas kanggo pariwisata Kildare kanggo ngaktifake pengalaman pengunjung sing menarik lan berkualitas, kanthi industri sing saya tahan, kompetitif lan inovatif sing menehi keuntungan ekonomi lokal kanggo komunitas Kildare. Siji sing adhedhasar prinsip pariwisata sustainable lan regeneratif, ninggalake papan sing luwih apik tinimbang sadurunge.

  1. Nduduhake kepemimpinan lan kolaborasi. Bareng para pemangku kepentingan pariwisata ing Kildare bakal kerja bareng kanthi visi umum, ngupayakake tujuan sing manunggal lan kompetitif, kanthi model pamrentahan sing luwih kuat lan efektif, lan sumber daya sing cocog.
  2. Aktifake daya tahan industri. Industri pariwisata Kildare bakal tambah kuwat liwat dhukungan digitalisasi kanggo ndhukung pendekatan pariwisata sing cerdas, dhukungan kanggo transisi karbon sing sithik, ngidini kesempatan jaringan lan kanthi target pembangunan kapasitas.
  3. Nggawe pengalaman sing nyenengake. Pengalaman pengunjung kelas donya inovatif bakal digawe sing nyedhiyani immersive, alesan milutaken ngunjungi Kildare lan motivasi liyane Tetep sewengi karo emphasis ing pariwisata regeneratif.
  4. Nguatake konektivitas lan aksesibilitas tujuan. A reimagining saka cara kang pengunjung bisa ngakses County kildare bakal fokus ing pranala transportasi anyar, signage, desain universal, lan sawetara luwih saka akomodasi pengunjung.
  5. Mbangun kesadaran pengunjung. Segmen pasar utama ing antarane pengunjung domestik lan internasional bakal ditargetake kanggo nambah kesadaran babagan Kildare minangka uwal ing deso kanthi pengalaman luar biasa liwat macem-macem media digital lan cetak, acara, tawaran rangkep lan jadwal perjalanan.
  6. Ngukur impact strategi. Pendekatan tujuan sing cerdas bakal nggawe pangumpulan lan analisis sawetara data pariwisata kanggo menehi informasi babagan pengambilan keputusan lan entuk manfaat kanggo komunitas Kildare.

Dewan Direksi

Ketua

David Mongey (Mongey Communications)

Direksi

Brian Fallon, Hon Bendahara (Fallon saka Kilcullen)
Brian Flanagan, Bendahara Hon Ass (Silken Thomas)
Anne O'Keeffe, Sekretaris Hon
Sony Kavanagh (Dewan Kildare County)
Liam Dunne (Dewan Kildare County)
Cllr Suzanne Doyle (Dewan Kildare County)
Michael Davern (Hoteler)
Kevin Kenny (Museum Shackleton)
Tom McCutcheon (Pusat Warisan Kutha Kildare)
Evan Arkwright (Pacuan Kuda Curragh)