Prioritas Strategis 4: Nguatake Konektivitas & Aksesibilitas Tujuan

Tindakan 15: Nyengkuyung penerapan prinsip desain universal

Adoption saka prinsip desain universal (yaiku nggawe obyek wisata, akomodasi lan layanan diakses kanggo kabeh) bakal ngidini klompok luwih akeh wong kanggo seneng pengalaman pariwisata ing Kildare. Iki kalebu sing enom, sing tuwa, lan sing duwe kabisan sing beda-beda. Bisnis pariwisata sing anyar lan sing wis ana bakal disaranake nggunakake prinsip desain universal lan desain sing ramah umur ing pangembangan lan operasi bisnis.

 

Into Kildare bakal kolaborasi karo County Kildare Access Network lan Kildare County Council kanggo nyengkuyung bisnis pariwisata kanggo nggunakake prinsip desain universal.