Peternakan Ballindrum 9
Tambah menyang favorit

Peternakan Ballindrum

B & B sing menang penghargaan dumunung ing wilayah kaendahan ing peternakan sing makarya.

Athy

Bed & Breakfast
Pondok Belan 2
Tambah menyang favorit

Pondok Belan

Akomodasi mandhiri kanthi nyaman ing halaman sing wis dibalekake, bagean saka Estate House Belan sing misuwur lan apik.

Athy

Bed & Breakfast
Peternakan Blackrath 8
Tambah menyang favorit

Peternakan Blackrath

Akomodasi Tempat Tidur dan Sarapan Tradisional ing wilayah desa quaker Ballitore sing apik lan murni.

Athy

Bed & Breakfast
Omah Bray 1
Tambah menyang favorit

Omah Bray

Bray House minangka omah tani ing abad kaping 19 sing apik ing lahan pertanian sing subur ing Kildare, 1 jam perjalanan saka Dublin.

Athy

Bed & Breakfast
Castleview Farm B & b 3
Tambah menyang favorit

Castleview Farm B & B

Mung sak jam saka Dublin, Castleview Farm B & B minangka rasa nyata ing peternakan susu Irlandia ing jantung County Kildare.

Kildare

Bed & Breakfast
Omah Cloncarlin 3
Tambah menyang favorit

Omah Cloncarlin

Tempat tidur lan sarapan sing wiyar ing kebon kerja 180 hektar kanthi pemandangan pedesaan sing luar biasa.

Kildare

Bed & Breakfast
Omah Greese View 7
Tambah menyang favorit

Omah Greese View

Bed & Breakfast sing dibangun kanggo tujuan lanskap paling apik ing Irlandia.

Athy

Bed & Breakfast
Malone B & b 3
Tambah menyang favorit

B & B Malones

Bed & Breakfast nganggo kulawarga ing tengah Naas, saengga gampang akses menyang kabeh fasilitas ing wilayah kasebut.

Naas

Bed & Breakfast
Moate Lodge B & b 1
Tambah menyang favorit

B & B Moate Lodge

Moate Lodge Bed & Breakfast minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare.

Athy

Bed & Breakfast
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast