Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Istana Barberstown 1
Tambah menyang favorit

Kastil Barberstown

Kastil Barberstown minangka hotel omah bintang papat lan kastil abad kaping 13 sing bersejarah, mung 30 menit saka Kutha Dublin.

Maynooth

Hotels
Omah Karton 15
Tambah menyang favorit

Carton House, Hotel sing dikelola Fairmont

Dumunung mung rong puluh lima menit saka Dublin ing taman taman pribadi 1,100 hektar, Carton House minangka resor mewah sing sejarah lan kemegahan wis ana.

Maynooth

Hotels
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

Hotel Bintang 4 kanthi akomodasi mewah, lokasi sing apik lan staf sing ramah lan ramah.

Athy

Hotels
Cliff ing Lyons 7
Tambah menyang favorit

Cliff ing Lyons

Hotel mewah sing duwe koleksi bangunan klambi mawar bersejarah sing ora biasa, kalebu pabrik lan bekas dara, ing deso Kildare.

Celbridge

Hotels
6. Hotel Courtyard
Tambah menyang favorit

Pengadilan Hotel Yard

Dibangun ing endi Arthur Guinness nggawe kerajaan kerajaan, Court Yard Hotel minangka hotel bersejarah sing unik mung 20 menit saka Dublin.

Leixlip

Hotels
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang dagang, panganan sing enak, toko roti lan kafe sing ana sekolah masak lan 10 kamar tidur tamu.

Kildare

BlanjaKafeHotels
Hotel Glenroyal 5
Tambah menyang favorit

Hotel Glenroyal

Hotel bintang 4 kanthi kolam renang lan fasilitas santai, uga kegiyatan bocah lan pilihan panedhaan sing apik.

Maynooth

Hotels
Kildarehousehotel4
Tambah menyang favorit

Hotel Kildare House

Suasana sing apik saka Country House Hotel kanthi mupangat sing sampurna ing tengah kutha Kildare.

Kildare

Hotels
Kastil Kilkea 7
Tambah menyang favorit

Kastil Kilkea

Akomodasi mewah ing salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia wiwit taun 1180.

Athy

Hotels
Killashee Hotel Utama
Tambah menyang favorit

Hotel Killashee

Setel ing tengah-tengah hektar kebon bersejarah & sing nyenengake, dalan gedhe lan parkland, kanthi pemandangan apik ing pedesaan Kildare.

Naas

Hotels
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambah menyang favorit

Moyvalley Hotel & Resor Golf

Resor golf mewah sing ana ing bangunan modern, omah gedhong abad kaping-19 lan lampiran pondok.

Maynooth

Hotels
10. Hotel Osprey
Tambah menyang favorit

Hotel Osprey

Hotel bintang 4 iki dadi papan sing apik, modern lan mewah kanggo istirahat, romansa, lan santai kanthi Penghargaan Choice Choice 2020.

Naas

Hotels
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeHotels
Hotel Kildare Ing
Tambah menyang favorit

Klub K

K Club minangka resor negara sing apik gayane, kanthi landhesan ing perhotelan sekolah lawas ing Irlandia kanthi santai lan santai.

Maynooth

Hotels
Hotel Keadeen 1
Tambah menyang favorit

Hotel Keadeen

Kulawarga independen duwe hotel bintang 4 sing kondhang amarga layanan sing ramah, grapyak, lan profesional ing lingkungan sing nyaman, apik, lan santai.

Newbridge

Hotels
Hotel Westgrove 1
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Ing pinggiran Clane Village, hotel iki nggabungake aksesibilitas kanthi rasa adoh saka kutha.

Klotan

Hotels