2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambah menyang favorit

Alensgrove Cottages

Dumunung ing ngarep lawang Dublin ing jantung Kildare Lor, Alensgrove nduwe papan sing tenang kanthi pondokan sing dibangun ing watu sing lungguh ing pinggir Kali Liffey. Apa lelungan kanggo liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Pakaryan Dhiri
Pondok Ashwell 1
Tambah menyang favorit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang papat ing lokasi sing apik kanggo njelajah wilayah sekitar.

Naas

Pakaryan Dhiri
Peternakan Ballindrum 9
Tambah menyang favorit

Peternakan Ballindrum

B & B sing menang penghargaan dumunung ing wilayah kaendahan ing peternakan sing makarya.

Athy

Bed & Breakfast
Pondok Belan 2
Tambah menyang favorit

Pondok Belan

Akomodasi mandhiri kanthi nyaman ing halaman sing wis dibalekake, bagean saka Estate House Belan sing misuwur lan apik.

Athy

Bed & Breakfast
Cliff ing Lyons 7
Tambah menyang favorit

Cliff ing Lyons

Hotel mewah sing duwe koleksi bangunan klambi mawar bersejarah sing ora biasa, kalebu pabrik lan bekas dara, ing deso Kildare.

Celbridge

Hotels
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambah menyang favorit

Caravan & Perkemahan Farm Forest

Kambi kafilah lan taman berkemah sing ana ing peternakan kulawarga sing apik.

Athy

Pakaryan Dhiri
Kastil Kilkea 7
Tambah menyang favorit

Kastil Kilkea

Akomodasi mewah ing salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia wiwit taun 1180.

Athy

Hotels
Katering Pondok Lavender 7
Tambah menyang favorit

Katering Pondok Lavender

Lavender Cottage minangka papan ndhelik sing apik sing ana ing pinggir kali Liffey. Anget, sambutan lan praktis.

Newbridge

Pakaryan Dhiri
Ensuite Biasa Kampus Maynooth
Tambah menyang favorit

Kampus Maynooth & Penginapan Konferensi

Akomodasi bermutu kanthi alesan bersejarah ing kutha universitas Maynooth. Cocog kanggo njelajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Pakaryan Dhiri
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambah menyang favorit

Moyvalley Hotel & Resor Golf

Resor golf mewah sing ana ing bangunan modern, omah gedhong abad kaping-19 lan lampiran pondok.

Maynooth

Hotels
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Pakaryan Dhiri
Pusat Solas Bhríde & Pertapaan 1
Tambah menyang favorit

Pusat Solas Bhríde & Pertapaan

Solas Bhride (cahya / semangat Brigid) minangka Pusat Spiritualitas Kristen kanthi fokus ing warisane St. Brigid.

Kildare

Warisan & SejarahPakaryan Dhiri
Tetep Barrow Blueway 2
Tambah menyang favorit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi singkat sing mandhiri ing kandhang sing wis direnovasi 150 taun ing pinggir Kali Barrow lan Grand Canal.

Kildare

Pakaryan Dhiri