Arsip Anggaran - IntoKildare
Omah Bray 1
Tambah menyang favorit

Omah Bray

Bray House minangka omah tani ing abad kaping 19 sing apik ing lahan pertanian sing subur ing Kildare, 1 jam perjalanan saka Dublin.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Omah Cloncarlin 3
Tambah menyang favorit

Omah Cloncarlin

Tempat tidur lan sarapan sing wiyar ing kebon kerja 180 hektar kanthi pemandangan pedesaan sing luar biasa.

Kildare

Bed & Breakfast Kildare
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang grosir, delicatessen, toko roti lan kafe lan 10 kamar turu tamu.

Kildare

BlanjaKafeKamar Mung
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambah menyang favorit

Caravan & Perkemahan Farm Forest

Kambi kafilah lan taman berkemah sing ana ing peternakan kulawarga sing apik.

Athy

Penginapan Self Catering
Omah Greese View 7
Tambah menyang favorit

Omah Greese View

Bed & Breakfast sing dibangun kanggo tujuan lanskap paling apik ing Irlandia.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Peternakan Kilkea Lodge 6
Tambah menyang favorit

Ladang Pondok Kilkea

A ngarep saka ngarep, Kilkea Lodge Farm punika B & B apik kanggo istirahat sayah ing deso lingkungan.


Katering Pondok Lavender 7
Tambah menyang favorit

Katering Pondok Lavender

Lavender Cottage minangka papan ndhelik sing apik sing ana ing pinggir kali Liffey. Anget, sambutan lan praktis.

Newbridge

Penginapan Self Catering
Rsz 18
Tambah menyang favorit

Kampus Maynooth

Akomodasi bermutu kanthi alesan bersejarah ing kutha universitas Maynooth. Cocog kanggo njelajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Penginapan Self Catering
Moate Lodge B & b 1
Tambah menyang favorit

B & B Moate Lodge

Moate Lodge Bed & Breakfast minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Penginapan Self Catering