Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Omah Bray 1
Tambah menyang favorit

Omah Bray

Bray House minangka omah tani ing abad kaping 19 sing apik ing lahan pertanian sing subur ing Kildare, 1 jam perjalanan saka Dublin.

Athy

Bed & Breakfast
Castleview Farm B & b 3
Tambah menyang favorit

Castleview Farm B & B

Mung sak jam saka Dublin, Castleview Farm B & B minangka rasa nyata ing peternakan susu Irlandia ing jantung County Kildare.

Kildare

Bed & Breakfast
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

Hotel Bintang 4 kanthi akomodasi mewah, lokasi sing apik lan staf sing ramah lan ramah.

Athy

Hotels
Omah Cloncarlin 3
Tambah menyang favorit

Omah Cloncarlin

Tempat tidur lan sarapan sing wiyar ing kebon kerja 180 hektar kanthi pemandangan pedesaan sing luar biasa.

Kildare

Bed & Breakfast
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang dagang, panganan sing enak, toko roti lan kafe sing ana sekolah masak lan 10 kamar tidur tamu.

Kildare

BlanjaKafeHotels
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambah menyang favorit

Caravan & Perkemahan Farm Forest

Kambi kafilah lan taman berkemah sing ana ing peternakan kulawarga sing apik.

Athy

Pakaryan Dhiri
Hotel Glenroyal 5
Tambah menyang favorit

Hotel Glenroyal

Hotel bintang 4 kanthi kolam renang lan fasilitas santai, uga kegiyatan bocah lan pilihan panedhaan sing apik.

Maynooth

Hotels
Omah Greese View 7
Tambah menyang favorit

Omah Greese View

Bed & Breakfast sing dibangun kanggo tujuan lanskap paling apik ing Irlandia.

Athy

Bed & Breakfast
Peternakan Kilkea Lodge 6
Tambah menyang favorit

Ladang Pondok Kilkea

A ngarep saka ngarep, Kilkea Lodge Farm punika B & B apik kanggo istirahat sayah ing deso lingkungan.


Katering Pondok Lavender 7
Tambah menyang favorit

Katering Pondok Lavender

Lavender Cottage minangka papan ndhelik sing apik sing ana ing pinggir kali Liffey. Anget, sambutan lan praktis.

Newbridge

Pakaryan Dhiri
Malone B & b 3
Tambah menyang favorit

B & B Malones

Bed & Breakfast nganggo kulawarga ing tengah Naas, saengga gampang akses menyang kabeh fasilitas ing wilayah kasebut.

Naas

Bed & Breakfast
Ensuite Biasa Kampus Maynooth
Tambah menyang favorit

Kampus Maynooth & Penginapan Konferensi

Akomodasi bermutu kanthi alesan bersejarah ing kutha universitas Maynooth. Cocog kanggo njelajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Pakaryan Dhiri
Moate Lodge B & b 1
Tambah menyang favorit

B & B Moate Lodge

Moate Lodge Bed & Breakfast minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare.

Athy

Bed & Breakfast
10. Hotel Osprey
Tambah menyang favorit

Hotel Osprey

Hotel bintang 4 iki dadi papan sing apik, modern lan mewah kanggo istirahat, romansa, lan santai kanthi Penghargaan Choice Choice 2020.

Naas

Hotels
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Pakaryan Dhiri
Hotel Westgrove 1
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Ing pinggiran Clane Village, hotel iki nggabungake aksesibilitas kanthi rasa adoh saka kutha.

Klotan

Hotels