Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Istana Barberstown 1
Tambah menyang favorit

Kastil Barberstown

Kastil Barberstown minangka hotel omah bintang papat lan kastil abad kaping 13 sing bersejarah, mung 30 menit saka Kutha Dublin.

Maynooth

Hotels
Pondok Belan 2
Tambah menyang favorit

Pondok Belan

Akomodasi mandhiri kanthi nyaman ing halaman sing wis dibalekake, bagean saka Estate House Belan sing misuwur lan apik.

Athy

Bed & Breakfast
Cliff ing Lyons 7
Tambah menyang favorit

Cliff ing Lyons

Hotel mewah sing duwe koleksi bangunan klambi mawar bersejarah sing ora biasa, kalebu pabrik lan bekas dara, ing deso Kildare.

Celbridge

Hotels
6. Hotel Courtyard
Tambah menyang favorit

Pengadilan Hotel Yard

Dibangun ing endi Arthur Guinness nggawe kerajaan kerajaan, Court Yard Hotel minangka hotel bersejarah sing unik mung 20 menit saka Dublin.

Leixlip

Hotels
Kastil Kilkea 7
Tambah menyang favorit

Kastil Kilkea

Akomodasi mewah ing salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia wiwit taun 1180.

Athy

Hotels