Hotel Kulawarga | Hotel Ramah Kulawarga Kildare | Bali menyang Kildare
2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambah menyang favorit

Alensgrove Cottages

Dumunung ing ngarep lawang Dublin ing jantung Kildare Lor, Alensgrove nduwe papan sing tenang kanthi pondokan sing dibangun ing watu sing lungguh ing pinggir Kali Liffey. Apa lelungan kanggo liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Penginapan Self Catering
Pondok Ashwell 1
Tambah menyang favorit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang papat ing lokasi sing apik kanggo njelajah wilayah sekitar.

Naas

Penginapan Self Catering
Peternakan Ballindrum 9
Tambah menyang favorit

Peternakan Ballindrum

B & B sing menang penghargaan dumunung ing wilayah kaendahan ing peternakan sing makarya.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Istana Barberstown 1
Tambah menyang favorit

Kastil Barberstown

Kastil Barberstown minangka hotel omah bintang papat lan kastil abad kaping 13 sing bersejarah, mung 30 menit saka Kutha Dublin.

Maynooth

Hotels in Kildare
Pondok Belan 2
Tambah menyang favorit

Pondok Belan

Akomodasi mandhiri kanthi nyaman ing halaman sing wis dibalekake, bagean saka Estate House Belan sing misuwur lan apik.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Omah Bray 1
Tambah menyang favorit

Omah Bray

Bray House minangka omah tani ing abad kaping 19 sing apik ing lahan pertanian sing subur ing Kildare, 1 jam perjalanan saka Dublin.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

4-star kulawarga mbukak hotel karo akomodasi mewah, lokasi banget lan Staff anget lan grapyak.

Athy

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Cliff ing Lyons 7
Tambah menyang favorit

Cliff ing Lyons

Hotel mewah sing duwe koleksi bangunan klambi mawar bersejarah sing ora biasa, kalebu pabrik lan bekas dara, ing deso Kildare.

Celbridge

Hotels in Kildare
Omah Cloncarlin 3
Tambah menyang favorit

Omah Cloncarlin

Tempat tidur lan sarapan sing wiyar ing kebon kerja 180 hektar kanthi pemandangan pedesaan sing luar biasa.

Kildare

Bed & Breakfast Kildare
7
Tambah menyang favorit

Pengadilan Hotel Yard

Dibangun ing endi Arthur Guinness nggawe kerajaan kerajaan, Court Yard Hotel minangka hotel bersejarah sing unik mung 20 menit saka Dublin.

Leixlip

Hotels in Kildare
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambah menyang favorit

Caravan & Perkemahan Farm Forest

Kambi kafilah lan taman berkemah sing ana ing peternakan kulawarga sing apik.

Athy

Penginapan Self Catering
Gambar njaba Hotel 1 Kanggo Gunakake
Tambah menyang favorit

Hotel Glenroyal

Hotel bintang 4 kanthi kolam renang lan fasilitas santai, uga kegiyatan bocah lan pilihan panedhaan sing apik.

Maynooth

Hotels in Kildare
Omah Greese View 7
Tambah menyang favorit

Omah Greese View

Bed & Breakfast sing dibangun kanggo tujuan lanskap paling apik ing Irlandia.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Kildarehousehotel4
Tambah menyang favorit

Hotel Kildare House

Suasana sing apik saka Country House Hotel kanthi mupangat sing sampurna ing tengah kutha Kildare.

Kildare

Hotels in Kildare
Killashee Hotel Utama
Tambah menyang favorit

Hotel Killashee

Setel ing tengah-tengah hektar kebon bersejarah & sing nyenengake, dalan gedhe lan parkland, kanthi pemandangan apik ing pedesaan Kildare.

Naas

Hotels in Kildare
Katering Pondok Lavender 7
Tambah menyang favorit

Katering Pondok Lavender

Lavender Cottage minangka papan ndhelik sing apik sing ana ing pinggir kali Liffey. Anget, sambutan lan praktis.

Newbridge

Penginapan Self Catering
Moate Lodge B & b 1
Tambah menyang favorit

B & B Moate Lodge

Moate Lodge Bed & Breakfast minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare.

Athy

Bed & Breakfast Kildare
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambah menyang favorit

Moyvalley Hotel & Resor Golf

Resor golf mewah sing ana ing bangunan modern, omah gedhong abad kaping-19 lan lampiran pondok.

Maynooth

Hotels in Kildare
10. Hotel Osprey
Tambah menyang favorit

Hotel Osprey

Hotel bintang 4 iki dadi papan sing apik, modern lan mewah kanggo istirahat, romansa, lan santai kanthi Penghargaan Choice Choice 2020.

Naas

Hotels in Kildare
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Penginapan Self Catering
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Tetep Barrow Blueway 2
Tambah menyang favorit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi singkat sing mandhiri ing kandhang sing wis direnovasi 150 taun ing pinggir Kali Barrow lan Grand Canal.

Kildare

Penginapan Self Catering
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast Kildare
Hotel Keadeen 1
Tambah menyang favorit

Hotel Keadeen

Kulawarga independen duwe hotel bintang 4 sing kondhang amarga layanan sing ramah, grapyak, lan profesional ing lingkungan sing nyaman, apik, lan santai.

Newbridge

Hotels in Kildare