Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Omah Karton 15
Tambah menyang favorit

Carton House, Hotel sing dikelola Fairmont

Dumunung mung rong puluh lima menit saka Dublin ing taman taman pribadi 1,100 hektar, Carton House minangka resor mewah sing sejarah lan kemegahan wis ana.

Maynooth

Hotels
Hotel Glenroyal 5
Tambah menyang favorit

Hotel Glenroyal

Hotel bintang 4 kanthi kolam renang lan fasilitas santai, uga kegiyatan bocah lan pilihan panedhaan sing apik.

Maynooth

Hotels
Killashee Hotel Utama
Tambah menyang favorit

Hotel Killashee

Setel ing tengah-tengah hektar kebon bersejarah & sing nyenengake, dalan gedhe lan parkland, kanthi pemandangan apik ing pedesaan Kildare.

Naas

Hotels
10. Hotel Osprey
Tambah menyang favorit

Hotel Osprey

Hotel bintang 4 iki dadi papan sing apik, modern lan mewah kanggo istirahat, romansa, lan santai kanthi Penghargaan Choice Choice 2020.

Naas

Hotels
Hotel Kildare Ing
Tambah menyang favorit

Klub K

K Club minangka resor negara sing apik gayane, kanthi landhesan ing perhotelan sekolah lawas ing Irlandia kanthi santai lan santai.

Maynooth

Hotels
Hotel Keadeen 1
Tambah menyang favorit

Hotel Keadeen

Kulawarga independen duwe hotel bintang 4 sing kondhang amarga layanan sing ramah, grapyak, lan profesional ing lingkungan sing nyaman, apik, lan santai.

Newbridge

Hotels
Hotel Westgrove 1
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Ing pinggiran Clane Village, hotel iki nggabungake aksesibilitas kanthi rasa adoh saka kutha.

Klotan

Hotels