Peternakan Blackrath 8
Tambah menyang favorit

Peternakan Blackrath

Akomodasi Tempat Tidur dan Sarapan Tradisional ing wilayah desa quaker Ballitore sing apik lan murni.

Athy

Bed & Breakfast
Omah Cloncarlin 3
Tambah menyang favorit

Omah Cloncarlin

Tempat tidur lan sarapan sing wiyar ing kebon kerja 180 hektar kanthi pemandangan pedesaan sing luar biasa.

Kildare

Bed & Breakfast
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambah menyang favorit

Caravan & Perkemahan Farm Forest

Kambi kafilah lan taman berkemah sing ana ing peternakan kulawarga sing apik.

Athy

Pakaryan Dhiri
Peternakan Kilkea Lodge 6
Tambah menyang favorit

Ladang Pondok Kilkea

A ngarep saka ngarep, Kilkea Lodge Farm punika B & B apik kanggo istirahat sayah ing deso lingkungan.


Moate Lodge B & b 1
Tambah menyang favorit

B & B Moate Lodge

Moate Lodge Bed & Breakfast minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare.

Athy

Bed & Breakfast
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Pakaryan Dhiri