Kildare Wedding Venues | Bali menyang Kildare
Istana Barberstown 1
Tambah menyang favorit

Kastil Barberstown

Kastil Barberstown minangka hotel omah bintang papat lan kastil abad kaping 13 sing bersejarah, mung 30 menit saka Kutha Dublin.

Maynooth

Hotels in Kildare
Omah Karton
Tambah menyang favorit

Carton House, Hotel sing dikelola Fairmont

Dumunung mung rong puluh lima menit saka Dublin ing taman taman pribadi 1,100 hektar, Carton House minangka resor mewah sing sejarah lan kemegahan wis ana.

Maynooth

Hotels in Kildare
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

4-star kulawarga mbukak hotel karo akomodasi mewah, lokasi banget lan Staff anget lan grapyak.

Athy

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Cliff ing Lyons 7
Tambah menyang favorit

Cliff ing Lyons

Hotel mewah sing duwe koleksi bangunan klambi mawar bersejarah sing ora biasa, kalebu pabrik lan bekas dara, ing deso Kildare.

Celbridge

Hotels in Kildare
Gambar njaba Hotel 1 Kanggo Gunakake
Tambah menyang favorit

Hotel Glenroyal

Hotel bintang 4 kanthi kolam renang lan fasilitas santai, uga kegiyatan bocah lan pilihan panedhaan sing apik.

Maynooth

Hotels in Kildare
Kastil Kilkea 7
Tambah menyang favorit

Kastil Kilkea

Akomodasi mewah ing salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia wiwit taun 1180.

Athy

Hotels in Kildare
Killashee Hotel Utama
Tambah menyang favorit

Hotel Killashee

Setel ing tengah-tengah hektar kebon bersejarah & sing nyenengake, dalan gedhe lan parkland, kanthi pemandangan apik ing pedesaan Kildare.

Naas

Hotels in Kildare
Rsz Lawlors 061.jpg Diowahi ukurane
Tambah menyang favorit

Lawlor saka Naas

Nawakake sambutan sing apik wiwit taun 1913, Lawlor's of Naas minangka hotel bintang papat ing tengah kutha Naas sing cocog kanggo rapat, konferensi, acara lan luang.

Naas

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambah menyang favorit

Moyvalley Hotel & Resor Golf

Resor golf mewah sing ana ing bangunan modern, omah gedhong abad kaping-19 lan lampiran pondok.

Maynooth

Hotels in Kildare
Hotel Kildare Ing
Tambah menyang favorit

Klub K

K Club minangka resor negara sing apik gayane, kanthi landhesan ing perhotelan sekolah lawas ing Irlandia kanthi santai lan santai.

Wong Straffan

Hotels in Kildare
Hotel Keadeen 1
Tambah menyang favorit

Hotel Keadeen

Kulawarga independen duwe hotel bintang 4 sing kondhang amarga layanan sing ramah, grapyak, lan profesional ing lingkungan sing nyaman, apik, lan santai.

Newbridge

Hotels in Kildare
Springfield Hotel njaba
Tambah menyang favorit

Hotel Springfield

Springfield Hotel minangka hotel 58 kamar turu sing ana ing Desa Leixlip sing sregep lan apik, mung 12km saka pusat kutha Dublin.

Leixlip

Hotels in Kildare
Rsz A Drone Gambar Eksterior Dhuwur Res
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Dumunung ing desa Clane County Kildare, Hotel Westgrove mung 10 menit saka M4 lan Maynooth lan saiki luwih gampang tekan M7 liwat Junction 9A anyar, sing ngliwati Sallins lan nggawe perjalanan menyang hotel dadi luwih gampang. luwih trep.

Klotan

Hotels in Kildare