Blog Header
Crita Kita

Sampeyan mung Perlu Ngerti Babagan Festival Punchestown

Festival Punchestown dianakake wiwit Selasa 26 April nganti Setu 30 April lan samesthine bakal narik kawigaten 130,000 wong. Taun iki dijenengi 'The Great Comeback' amarga para pengunjung bisa mlaku liwat gerbang kanggo Festival limang dina sing misuwur kanggo pisanan wiwit taun 2019.

Punchestown minangka sorotan paling dhuwur ing tanggalan acara Kildare, nggawe aksi balap kelas paling dhuwur, hiburan langsung, lan gaya lan glamor dadi siji. Buzz ing Punchestown ora kaya liyane, mula dina iki kita dhaptar limang sebab kenapa sampeyan kudu entuk tiket taun iki!

1 - Musik

Musik minangka bagean penting saka pengalaman Punchestown lan umume bar lan restoran bakal mbukak balapan sore kanthi sesi musik langsung. Siji tips sing bisa diwenehake yaiku nggawa sepatu nari sampeyan.

Saka band siji wong, loro tutup grafik, trad modern, pengisi lantai Spinning D.J, Ballymore Orchestra lan singalong ing Sky Bar sing saiki dadi tradhisi, ana sing cocog karo rasa lan kabisan musik kabeh wong!

2 - Lady Paling Apik

Totoan sing dhuwur loro ing lan mati trek karo kompetisi Busana Best Bollinger njupuk Panggonan ing patang dina pisanan Festival. Pemenang saben dina bakal dipilih ing dina Selasa, Rebo, Kemis kanthi 'Grand Finale' ing dina Jumuah 29 April. Dolan maring 'Style Quarter' sing ana ing Bollinger Lounge kanggo mesthekake yen sampeyan katon dening para hakim! Klik kene kanggo mangerteni kabeh sing perlu kanggo ngerti babagan Gaya ing Punchestown.

3 - Bar

Patbelas acara bar beda-beda saben pamer kanthi gaya interior sing unik. Pilih saka Loft Bar, Archive Bar utawa Bud Sports Lounge sing dununge ana ing lantai siji grandstand kanthi pemandangan cincin arak, pager umum lan mung adoh saka teras ndeleng.

Kangge ing papan sing dilindhungi undhang-undhang, Bollinger Lounge bakal dadi HQ resmi kabeh fashion minangka Kuartal Gaya Punchestown. Sky Bar sing saiki misuwur bakal dadi pusat hub sosial ing Punchestown, dene Hunt Stand minangka papan dununge Festival Bar.

4 - Panganan

Panganan, panganan sing mulya! Lan akeh! Kanthi kabeh kasenengan dina ing balapan lan nyenengake partai Punchestown iku penting kanggo ngisi bahan bakar! Festival iki kebak eateries éca saindhenging enclosures. Saka Feedroom Café ing ndhuwur pager pemenang, Hay Café dumunung ing groundfloor saka grandstand lan The Foxes Den ing Hunt Stand kanggo jeneng nanging sawetara. Kaya-kaya ora cukup, ana macem-macem pameran sing ngladeni kabeh favorit sampeyan sing kasebar ing saindhenging enclosures.

Nggolek liyane? Dine With Champions ing salah siji saka enem opsi Hospitality ing nawarake ing Festival Punchestown. Rega diwiwiti saka €149pp lan bisa dijamin kanthi ngubungi tim dina iki ing hospitlaity@punchestown.com Enggal-enggal hubungi - pesenan cepet!

5 - Desain Irlandia

Ora kabeh babagan balapan ing Punchestown Festival! Yen wis kebak karo panganan lan omben-omben sing enak, bukak lan bukak Osprey Avenue ing kana telung puluh pameran sing beda-beda bakal nuduhake desain Irlandia, seni, perhiasan, pabrik lan klambi sing paling apik.

Tiket menyang Festival Punchestown bisa dituku kene. Kabeh bocah umur 14 taun lan ing ngisor iki balapan GRATIS yen dikancani wong diwasa.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Punchestown Festival 2022 riko punchestown.com!