Keuntungan saka Kemitraan

County Kildare, gabung karo sejarah sing akeh ing Timur Kuno Irlandia, nawakake pengalaman sing macem lan macem-macem kanggo para pengunjung. Program mitra kita menehi akses merek menyang pamirsa kanthi akeh liwat kampanye pemasaran lan kesempatan jaringan karo mitra industri lan dhukungan liyane.

Napa Sampeyan Kudu Melu?

Kita kene kanggo mbantu:

Bebarengan, kita luwih kuwat. Minangka mitra Into Kildare, sampeyan entuk bathi saka strategi pemasaran pariwisata sing terkoordinasi lan entuk akses menyang platform pemasaran sing nggayuh pamirsa nasional lan internasional. Minangka organisasi sing ora golek bathi, kabeh beya investasi maneh kanggo ngembangake lan pemasaran County.

  • Listing ing situs web IntoKildare.ie lan promosi kanthi aktif liwat saluran sosial sing sregep tegese luwih saka 35,000 pandhereke bisa ngrungokake babagan bisnis sampeyan
  • Ekspos bisnis sampeyan ing brosur pariwisata County Kildare sing didistribusikake kanthi nasional, internasional lan online
  • Presensi ing jaminan pemasaran, kampanye media ing saluran cetak, radio lan digital lan newsletter menyang basis data konsumen sing terus berkembang
  • Kesempatan kanggo nyambung karo Pejabat Digital kanggo promosi penawaran pariwisata
  • Undhangan menyang acara jejaring Kildare, acara bisnis lan pelatihan kanggo entuk wawasan saka para ahli lan ketemu mitra industri liyane
  • Akses menyang tim pariwisata khusus kanggo saran, dhukungan lan pandhuan
  • Visibilitas ing pameran pameran nasional lan internasional utama lan pameran konsumen
  • Gabung ing itinerary kanggo plancongan, perdagangan, blogger lan lelungan pengenal penulis perjalanan
  • Akses awal lan tarif pilihan kanggo Rasa Kildare

Tiers Kemitraan

Ora preduli apa ukuran bisnis sampeyan, menyang Kildare bisa nawakake undhangan kemitraan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

 

Dhaptar Direktori Kildare Sampeyan

Ringkesan

Anane ing intokildare.ie bisa nuwuhake bisnis kanthi nyambungake sampeyan karo wong-wong sing nganggep kunjungan menyang County Kildare lan Irlandia. Iki bakal ngandhani pengunjung ing ngendi sampeyan lan apa sing sampeyan tindakake.

Nggawe Listing Sampeyan

Nggawe dhaptar kanthi efektif minangka kunci kanggo nyopir rujukan menyang bisnis, mula luwih becik sampeyan butuh wektu kanggo nyiyapake informasi kanthi sabisa.

Tambahake kabeh informasi bisnis sampeyan. Iki kalebu jeneng bisnis, informasi kontak, tautan situs web, tautan media sosial, informasi TripAdvisor, lokasi bisnis fisik lan gambar.

Sawise nggawe dhaptar, sampeyan bakal dikirim menyang tim menyang Kildare kanggo mesthekake yen kabeh informasi sing dibutuhake kalebu. Sawise rampung, dhaptar sing disetujoni bakal ditampilake ing intokildare.ie.

Ngowahi informasi lan tetep aktif akun

Penting, rutin mriksa dhaptar menyang Kildare supaya informasi sampeyan anyar. Kita njaluk kabeh bisnis mlebu ing akun paling ora siji saben 12 wulan supaya dhaptar tetep aktif ing situs web kasebut.