Saiki kita rekrut kanggo peran ing ngisor iki:

 

Lowongan Ditutup:

  • Administrator Kantor (Paruh wektu)
  • Eksekutif Pemasaran - Intern (Full-time)
  • Eksekutif Negara Tulen (Sepenuh-waktu)
Cara kanggo aplikasi

Kirim CV, kanthi posisi sing pengin dilamar ing baris subyek, menyang info@intokildare.ie

Into Kildare minangka papan pariwisata resmi kanggo County Kildare. Nggarap luwih saka 100 bisnis pariwisata lan perhotelan ing kabeh sektor industri, Into Kildare promosi kabupaten menyang pasar domestik lan internasional kanggo nggawe Kildare minangka tujuan sing patut dikunjungi.

Amarga volume aplikasi sing ditampa, kita bisa uga ora bisa nanggapi saben pelamar kanthi langsung, mula sampeyan bisa uga ora krungu saka kita kajaba sampeyan sukses nggayuh tahap proses rekrutmen sabanjure, nanging kita ngakoni lan ngormati minat sampeyan kanggo kerja. karo kita.