Juni Fest 7
komunitasbudayaHiburanAcaraFamilyPariwisata KildareOra KangenIku kuduNewbridge

Ana Apa - Festival Juni 2022

Festival komunitas lan kulawarga, Juni Fest sing dianakake ing Newbridge saben taun bali kanggo 2022 wiwit diwiwiti ing 2012. Sawise sawetara acara virtual, 2022 Juni Fest [...]

Read More
Blog Header
HiburanAcaraOra KangenIku kuduNaas

Sampeyan mung Perlu Ngerti Babagan Festival Punchestown

Festival tahunan bali dina 30 April nganti tanggal 4 Mei lan dadi acara sing ora bisa dilalekake!

Read More
Paintthetownred
komunitasFamilyPariwisata KildareOra KangenBlanjaNaas

Inisiatif Paint The Town Red diluncurake ing Naas kanggo Punchestown 2022

Ing Kildare, papan pariwisata kanggo County Kildare resmi ngluncurake kampanye 'Paint The Town Red', jendela busana paling apik lan kompetisi bangunan sing bakal mbantu promosi lan ndhukung [...]

Read More
komunitasbudayaFamilyWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenIku kuduNewbridge

Manungsa saka Kildare - Paul Keane saka The Curragh Racecourse

Marang kula babagan The Curragh Racecourse. Inggih, The Curragh punika racecourse utama Irlandia. Iki entuk pangenalan global minangka pusat keunggulan, ora mung kanggo balapan, nanging uga kanggo latihan [...]

Read More
Curragh
komunitasbudayaHiburanAcaraWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenNaasNewbridge

The Flat is Back minangka The Curragh lan Naas ngluncurake festival akhir minggu

Flat is Back! Lan bali kanthi cepet, nganggo warna Lilywhite nalika The Curragh lan Naas gabung kanggo nyedhiyakake welter akhir minggu kanthi tarif kelas dhuwur lan [...]

Read More
Museum Shackleton Athy 2
komunitasbudayaWétan Kuno IrlandiaOra KangenAthy

Kacilakan Endurance Shackleton ditemokake

Museum Shackleton Athy seneng banget karo kabar gedhe yen bangkai Endurance saiki ditemokake ing segara Weddell, Antartika. Iki minangka kapal sing digunakake nalika ambisius [...]

Read More
William Doyle Reszied
komunitasbudayaWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenBlanjaNewbridge

Ketemu Maker - CEO William Doyle Newbridge Silverware

Cicilan kaping telu ing seri Meet the Maker ngrayakake salah sawijining Kildare - lan merek Irlandia sing paling apik lan bisa dingerteni - Newbridge Silverware, lan nggambar perjalanan saka [...]

Read More
Lock13barry
komunitasbudayamanganWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenRasa Kildare

Ketemu Maker - Barry saka Kunci 13

Ketemu produsen: Sajrone seri iki, kita ngrayakake lan ngerti sawetara produser paling gedhe lan paling apik ing Kildare ing lapangan masing-masing. Lock 13 Brewpub […]

Read More
Klub K 9
pasanganFamilyWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangentetepIku kudu

St Patrick's Long Weekend Staycations in Kildare

St Patrick's Day prayaan bali karo bang taun iki karo wopping patang dina akhir minggu. Sampeyan bisa uga rumangsa kepunjulen karo pilihan babagan cara mbuwang iki […]

Read More
Shamrocks
komunitasbudayaHiburanAcaraFamilyPariwisata KildareOra KangenIku kudu

St Patrick's Day Parades lan Acara ing Kildare

Sampeyan bakal seneng krungu preparation kanggo St Patrick's Day Parades ing County Kildare ing ayunan lengkap! Sawise rong taun parade virtual lan ngrayakake saka omah, kutha-kutha […]

Read More
Family
manganHiburanFamilyWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangentetepIku kudu

Februari Midterm Staycation Nawakake ing Kildare

Nggolek buku staycation ing Kildare sajrone istirahat midterm nanging ora yakin menyang ngendi? Kita wis dijamin sampeyan! Hotel ing Kildare duwe sawetara tawaran apik tenan [...]

Read More
Pusat Warisan Kutha Tom Mccutcheon Kildare, Cllr Suzanne Doyle, Sr Phil O'shea Solas Bhride
komunitasbudayaAcaraWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenIku kuduKildare

Manungsa Kildare - Sr. Phil saka Solas Bhríde

𝙏𝙚𝙡𝙡 𝙪𝙨 𝙖 𝙗𝙞𝙩 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙎𝙤𝙡𝙖𝙨 𝘽𝙝𝙞 Ya, Solas Bhríde minangka pusat spiritualitas Kristen sing fokus ing St. Brigid lan warisane, mbukak warisan kasebut, lan kepiye carane bisa [...]

Read More
Sumur St Brigid
komunitasbudayaHiburanAcaraWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra Kangen

Into Kildare ngucapake woro-woro Hari Libur Nasional Hari St Brigid

Preian umum nasional ngumumake kanggo ngurmati santo pelindung mung sawetara dina sadurunge perayaan paling gedhe ing Kildare kanggo Hari St Brigid Into Kildare, badan pariwisata sing makili wilayah Kildare wis nampani [...]

Read More
As2i9703
komunitasbudayaAcaraWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra Kangen

Kildare disetel dadi padhang kanggo perayaan St Brigid's Day 2022

Tuan rumah acara sing diumumake kanggo ngurmati santo pelindung ing kutha-kutha asline, bisnis lan rumah tangga ing saindenging Kildare disaranake supaya bisa kumpul ing taun iki lan nyemplungake kabupaten [...]

Read More
Domba Kerja Irlandia 4
komunitasbudayaHiburanFamilyPariwisata KildareOra KangenIku kuduNaas

Manungsa Kildare - Michael saka Sheepdogs Kerja Irlandia

𝙏𝙚𝙡𝙡 𝙪𝙨 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙄𝙧𝙞𝙨𝙝 𝙒𝙤𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜𝙝𝙜 Kita nindakake demonstrasi asu wedhus kanggo turis, kelompok perusahaan… umume sapa wae sing kepengin weruh! Kita nindakake nganti telung demonstrasi sing [...]

Read More
Header Teh Sore
manganOra KangenRasa KildareIku kudu

Titik teh sore paling apik ing Kildare kanggo saben anggaran lan acara

Titik teh sore paling apik ing Kildare kanggo saben anggaran lan kesempatan Kanggo ngasilake frasa sing populer, mesthi ana wektu kanggo teh. Utamane yen ana scone lan sandwich ing […]

Read More
pasanganmanganPariwisata KildareOra KangenBlanjatetepIku kudu

Acara Panas ing Kildare

Spa, golf lan toko nganti sampeyan nyelehake minangka bagéan saka staycation panas Kildare sampurna Planning staycation kita kanggo County Kildare panas iki? County Kildare wis ngalahake [...]

Read More
Dina Derby Irlandia
budayaHiburanAcaraOra KangenIku kuduKildare

Kildare Derby Festival 2021 - festival kanggo kabeh wong ing wulan Juni iki

5 alasan kanggo nyelehake Festival Kerbyare Derby ing rencana musim panas Wiwit saka para pelindung nganti lapangan golf sing misuwur ing saindenging jagad, County Kildare sinonim karo pirang-pirang perkara. Nanging bisa dibantah, minangka […]

Read More
komunitasbudayaHiburanOra Kangen

Bomber Benang sing Ora Bisa Ngomong Ora!

Nalika virus kasebut mengaruhi Juni Fest taun iki, kepala Yarn Bomber, Annie Morris, ora ngerti tegese 'ora'.

Read More
komunitasKompetisibudayaOra Kangen

Crita saka pinggir banyu

Crita nggawe urip lokal lan mbantu kita ngelingi lan ngurmati apa sing nggawe papan kasebut dadi istimewa lan diterusake menyang generasi mbesuk.

Read More
kayu pati
FamilyOra KangenIku kuduTilase & Mlaku

Killinthomas Wood - Apa Iki Lintasan Alam Paling Apik ing Irlandia?

Killinthomas Wood ing County Kildare kaya crita langsung lan kita ing Into Kildare percaya iki minangka salah sawijining alas sing paling apik ing kabeh Irlandia!

Read More
HiburanOra KangenIku kudu

Langkah Mbalik Kanthi Museum Ikon

Coba sawetara wektu kanthi riko menyang Museum Ikon, dening Newbridge Silverware.

Read More
FamilyOra KangenIku kuduAthy

Crita saka dalan banyu: Athy Boat Tours

Thanks kanggo Athy Boat Tours lan pangopènan kanal, saluran banyu Athy wis nambah pariwisata luwih saka 500% sajrone limang nganti enem taun kepungkur!

Read More
Ora KangenIku kuduTilase & MlakuAthy

Jejak Shackleton

Jejak Warisan South Kildare - 'Cara Explorer' Mlaku-mlaku Lumantar Sejarah lan Warisan Kita…. Burtown House & Gardens Journey menyang Burtown House & Gardens sing ana ing antarane Athy lan Ballytore. […]

Read More