Sepedha 3
komunitasAcaraIku kuduKildare

Siklus Curragh Derby - Festival Derby Kildare

Kildare Derby Festival 2022  “Curragh Derby Cycle” in association with JuneFest and Kildare Derby Festival will commences at 12 noon from the Market Square, Kildare Town on Saturday June 18th.  […]

Read More
Juni Fest 7
komunitasbudayaHiburanAcaraFamilyPariwisata KildareOra KangenIku kuduNewbridge

Ana Apa - Festival Juni 2022

Festival komunitas lan kulawarga, Juni Fest sing dianakake ing Newbridge saben taun bali kanggo 2022 wiwit diwiwiti ing 2012. Sawise sawetara acara virtual, 2022 Juni Fest [...]

Read More
Blog Header
HiburanAcaraOra KangenIku kuduNaas

Sampeyan mung Perlu Ngerti Babagan Festival Punchestown

Festival tahunan bali dina 30 April nganti tanggal 4 Mei lan dadi acara sing ora bisa dilalekake!

Read More
komunitasbudayaFamilyWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenIku kuduNewbridge

Manungsa saka Kildare - Paul Keane saka The Curragh Racecourse

Marang kula babagan The Curragh Racecourse. Inggih, The Curragh punika racecourse utama Irlandia. Iki entuk pangenalan global minangka pusat keunggulan, ora mung kanggo balapan, nanging uga kanggo latihan [...]

Read More
Kilkeaspa
pasangantetepIku kudu

Top 4 Kildare Spa Tetep Dijamin Nggawe Spring ing Langkah Panjenengan Mangsa Iki

Nalika musim semi muter, iki wektu kanggo kawentar lan reinvigoration, utamané nalika kita mengeti pungkasan rong taun watesan ing saben aspek gesang kita. Lan apa […]

Read More
Header Ramah Kulawarga
HiburanFamilyPariwisata KildaretetepIku kudu

Paskah Breaks ing Kildare

Paskah wis cedhak lan rong minggu ora sekolah, kenapa ora ngumpulake kulawarga sewengi utawa rong wengi ing kabupaten […]

Read More
Klub K 9
pasanganFamilyWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangentetepIku kudu

St Patrick's Long Weekend Staycations in Kildare

St Patrick's Day prayaan bali karo bang taun iki karo wopping patang dina akhir minggu. Sampeyan bisa uga rumangsa kepunjulen karo pilihan babagan cara mbuwang iki […]

Read More
Shamrocks
komunitasbudayaHiburanAcaraFamilyPariwisata KildareOra KangenIku kudu

St Patrick's Day Parades lan Acara ing Kildare

Sampeyan bakal seneng krungu preparation kanggo St Patrick's Day Parades ing County Kildare ing ayunan lengkap! Sawise rong taun parade virtual lan ngrayakake saka omah, kutha-kutha […]

Read More
Family
manganHiburanFamilyWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangentetepIku kudu

Februari Midterm Staycation Nawakake ing Kildare

Nggolek buku staycation ing Kildare sajrone istirahat midterm nanging ora yakin menyang ngendi? Kita wis dijamin sampeyan! Hotel ing Kildare duwe sawetara tawaran apik tenan [...]

Read More
Pusat Warisan Kutha Tom Mccutcheon Kildare, Cllr Suzanne Doyle, Sr Phil O'shea Solas Bhride
komunitasbudayaAcaraWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenIku kuduKildare

Manungsa Kildare - Sr. Phil saka Solas Bhríde

𝙏𝙚𝙡𝙡 𝙪𝙨 𝙖 𝙗𝙞𝙩 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙎𝙤𝙡𝙖𝙨 𝘽𝙝𝙞 Ya, Solas Bhríde minangka pusat spiritualitas Kristen sing fokus ing St. Brigid lan warisane, mbukak warisan kasebut, lan kepiye carane bisa [...]

Read More
Domba Kerja Irlandia 4
komunitasbudayaHiburanFamilyPariwisata KildareOra KangenIku kuduNaas

Manungsa Kildare - Michael saka Sheepdogs Kerja Irlandia

𝙏𝙚𝙡𝙡 𝙪𝙨 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙄𝙧𝙞𝙨𝙝 𝙒𝙤𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜𝙝𝙜 Kita nindakake demonstrasi asu wedhus kanggo turis, kelompok perusahaan… umume sapa wae sing kepengin weruh! Kita nindakake nganti telung demonstrasi sing [...]

Read More
Ger Barge Triprz
komunitasPariwisata KildareNewsIku kuduNaas

Manungsa Kildare - Ger saka Bargetrip.ie

Marang kita bab Barge Trip. Kanggo njlèntrèhaké mung, Barge Trip minangka kegiatan sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga. Cocog kanggo wong saka sangang sasi nganti […]

Read More
Lullymore Ray Diowahi ukurane
komunitasNewsIku kudu

Manungsa saka Kildare - Ray saka Lullymore

Crita babagan Taman Warisan Lullymore Minangka daya tarik pengunjung ing West Kildare, ing antarane desa Rathangan lan Allenwood. Kita narik pengunjung ing saindenging Irlandia lan […]

Read More
Header Teh Sore
manganOra KangenRasa KildareIku kudu

Titik teh sore paling apik ing Kildare kanggo saben anggaran lan acara

Titik teh sore paling apik ing Kildare kanggo saben anggaran lan kesempatan Kanggo ngasilake frasa sing populer, mesthi ana wektu kanggo teh. Utamane yen ana scone lan sandwich ing […]

Read More
pasanganmanganPariwisata KildareOra KangenBlanjatetepIku kudu

Acara Panas ing Kildare

Spa, golf lan toko nganti sampeyan nyelehake minangka bagéan saka staycation panas Kildare sampurna Planning staycation kita kanggo County Kildare panas iki? County Kildare wis ngalahake [...]

Read More
Dina Derby Irlandia
budayaHiburanAcaraOra KangenIku kuduKildare

Kildare Derby Festival 2021 - festival kanggo kabeh wong ing wulan Juni iki

5 alasan kanggo nyelehake Festival Kerbyare Derby ing rencana musim panas Wiwit saka para pelindung nganti lapangan golf sing misuwur ing saindenging jagad, County Kildare sinonim karo pirang-pirang perkara. Nanging bisa dibantah, minangka […]

Read More
Kildare Arthur Guinness
Iku kuduTilase & MlakuCelbridgeLeixlip

Tindakake Jejak Arthur Guinness

Tindakake jejak Arthur Guinness ing jejak 16km iki, njupuk situs bersejarah sing ana gandhengane karo pabrik bir sing paling misuwur ing Irlandia - kulawarga Guinness. Jelajahi kutha Celbridge […]

Read More
Castletown House lan latar
Teng griyoIku kudu

Tur Kildare Online

Kildare minangka papan khasanah khas Irlandia lan nalika kita kabeh sabar ngenteni wektu nalika bisa metu lan njelajah museum sing apik, taman pusat pengunjung, taman lan kebon. Rasakake tur virtual lan entuk pengalaman sing luwih cedhak karo ilmu tambahan saka staf sing apik supaya atraksi pengunjung kasebut tetep mbukak lan mbukak lawang.

Read More
HiburanFáilte IrlandiaWétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareNewsIku kudu

Legenda Tur Realitas Virtual Kildare

Lelungan liwat wektu lan wenehake crita babagan Fianna, Brigid the Dewi, St. Brigid lan tekane wong Norman, ing salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia!

Read More
budayaAcaraIku kudu

Budaya Wengi Kildare 2019

Taun iki Culture Night Kildare mengeti ulang taune sing kaping 10!

Read More
HiburanAcaraIku kudu

The Kilkenny's tampil ing Naas Racecourses Balap, BBQ & Petang Musik sing populer

Acara BBQ & Musik Wengi pungkasan ing Naas Racecourse bakal ditindakake dina Rebo tanggal 24 Juli. Wayah sore dadi acara musim panas tradisional ing trek lan cepet muter […]

Read More
budayamanganHiburanAcaraRasa KildareIku kudu

Festival Kesenian Naas Midsummer luwih gedhe lan luwih apik!

Kildare rame banget karo acara ing wulan Juni iki, kanthi seneng-seneng kanggo kabeh kulawarga!

Read More
kayu pati
FamilyOra KangenIku kuduTilase & Mlaku

Killinthomas Wood - Apa Iki Lintasan Alam Paling Apik ing Irlandia?

Killinthomas Wood ing County Kildare kaya crita langsung lan kita ing Into Kildare percaya iki minangka salah sawijining alas sing paling apik ing kabeh Irlandia!

Read More
HiburanOra KangenIku kudu

Langkah Mbalik Kanthi Museum Ikon

Coba sawetara wektu kanthi riko menyang Museum Ikon, dening Newbridge Silverware.

Read More