Hubungi County Kildare Fáilte

Informasi Pengunjung

Kanggo kabeh pitakon informasi turis umum, hubungi Pariwisata Kildare.
Pariwisata Kildare nawakake rincian pengunjung babagan panggonan sing kudu dikunjungi, apa sing kudu ditindakake, hiburan lokal, informasi akomodasi, lan rute sing kudu dituju. informasi babagan bagean liya ing Irlandia uga kasedhiya.

T: + 353 (0) 45 898888
E: info@intokildare.ie

Query Pemasaran lan Media

Pariwisata Kildare kerja bareng karo pers lan perwakilan media saben dinane lan nampani panjaluk media. Yen sampeyan nerbitake apa wae amarga asil ide, fotografi utawa konten ing Into Kildare, wenehake supaya bisa nuduhake karya ing platform media sosial lan matur nuwun.

T: + 353 (0) 45 898888
E: info@intokildare.ie