Donat Coklat Panggang Karo Karamel Glaze Lily o'brien's IntoKildare
Crita Kita

Masak karo Kildare - Resep-resep saka sakupenge Kabupaten

Yen sampeyan duwe wektu luang saiki, coba coba katrampilan kuliner lan kenal karo pawon! Restoran, kafe, bar, lan produsen panganan ing Kildare ngupayakake banget menehi ide babagan cara nggawe selera saka perusahaan ing omah sampeyan. Kita wis nggabungake sawetara resep Kildare sing apik kanggo menehi rasa apa sing ditawakake! Napa ora nyoba sawetara Roti Flat Bratwurst saka Klub K utawa Roti Pecan lan Treacle Soda saka Hartes saka Kildare kanggo seneng karo salad musim panas. Hartes saka Kildare uga wis nyusun macem-macem resep Maroko pedhes sing enak kalebu tusuk Sate Ayam, Chickpeas lan sajian Gandum Bulger sing cocog kanggo sajian kulawarga sing pas ing meja. Ngruwat manis penting banget supaya kita kabeh semangat sajrone lan Lily O'Brien iku wis menehi resep sing enak kanggo donat sing bentuk kembang cantik nganggo glasir karamel coklat. Resep sing sampurna kanggo dicoba karo bocah-bocah ing pawon. Kanggo ngilangake ngelak ing dina-dina sing cerah, Lock13 Gastro BrewPub nawakake demonstrasi babagan cara nggawe Whisky Sour / Tully & Jahe Hybrid Kocktail. Gulung mudhun kanggo ndeleng resep-resep sing enak iki lan nuduhake gaweyan sampeyan ing IntoKildare Facebook Instagram lan Twitter Kaca-kaca #CookwithKildare

Bratwurst Flatbread

Klub K Resep saka Partner Hotel Pilihan Hearth '61 ing MountainShadows Resort ing Arizona

K Club Bratwurst Flatbread IntoKildare

Úa:

6 ons adonan pizza
½ cangkir brokolini blanched dicincang
1 sendhok teh mustar Dijon
¼ cangkir bawang kuning caramelised sing disigar
½ cangkir cheddar putih ngrokok (gedhe)
¼ tuwung bratwurst sing wis diiris lan panggang

cara:  

• Panaskan oven menyang papan sing paling panas lan lebokake watu pizza ing rak tengah.
Sawise oven lan watu paling panas, gulung adonan kasebut.
Gulung adonan sakcukupe banjur kumpul roti mateng karo kabeh bahan ing loyang kuwalik sing dibumboni karo glepung. Tambah cheddar putih sing asap pungkasan.
Geser roti datar ing watu pizza kasebut kanthi tliti lan masak udakara 4-5 menit. Yen adonan ora ana coklat emas, bisa uga durung rampung. Wenehi wektu sithik. (nganti adonan wis renyah)
Transfer roti datar menyang papan pemotong banjur potong bagean sing dikepengini. Seneng!

 

Roti Soda Pecan & Treacle

saka Hartes saka Kildare - Resep iki bakal nggawe rong roti penting.

Pecan lan Treacle Soda Roti Hartes saka Kildare IntoKildare

Úa:

Gandum gandum 700g
Glepung polos 200g
Pecans disigar 200g
Kepala endhas gandum 70g
Roti soda 1 sdm
Mentega asin 30g
Tepung 70 g
Uyah sing apik 1tsp
Buttermilk 1 liter
Gandum & gandum sing digulung kanggo bledug

cara:  

• Campur kabeh bahan garing
• Lembut butter lan treacle nanging aja panas ing ndhuwur suhu ruangan.
• Lebokake mentega, treacle luwih dhisik, banjur buttermilk, dicampur mung nganggo tangan, aja diuleni dawa utawa adonan dadi regangan, sing ora apik kanggo roti soda.
• Debu kanthi gandum lan glepung.
• Tutup roti panggang nganggo minyak utawa glepung, panggang ing suhu 160 ° C suwene 55 menit kanggo roti 900g, priksa nganggo piso yen tengah wis bening. Pateni lan adhem, simpen ing njaba suhu kamar.

 

Sate Bumbu Ayam Rempah-rempah Maroko kanthi Gandum Bulgur Spicy & Chickpeas Crispy Panggang

Hartes saka Kildare Resep - Gandum bulgur minangka anget utawa adhem sing disedhiyakake dhewe utawa diiseni godhong salad utawa malah chicory, kanthi saus chutney utawa mint, seneng!

Hartes Saka Kildare pitik IntoKildare

Bahan kanggo pitik:

• 6 isi pitik dadu ed inci
• 1 sendok teh jinten
• 1 sendhok paprika asap
• kayu manis lemah 1tsp
• 4 sendhok tahini tempel
• 1 sendhok puree papak utawa 3 siung ulig
• 10 ml minyak zaitun
• Cincang serep lombok

  1. Ayam marinade: paling ora 2 jam, ninggalake kanggo adhem nganggo tusuk utawa dhewe. Goreng alon-alon suwene 15 menit nganti emas.

Bahan-bahan kanggo gandum bulgur:

• gandum bulgur 200g
• 50g sultanas
• 100g apricot garing
• 1 sendok teh jinten
• 1 sendhok kayu manis
• 1 sendhok lemah paprika asap
• 1 sendhok teh serpih lombok
• 1 sendhok madu
• Saos mint 1 sendhok
• kunyit kunyit
• 1 bawang dadu
• 1 kentang diced
• stok pitik 500ml

cara:  

1. Tambah sayuran ing pot lan alon-alon masak tanpa warna 5 menit, tambah rempah-rempah lan masak 5 liyane.
2. Lebokake gandum bulgur lan stok, aduk terus nganti 15 menit nganti kabeh saham diserep, bumbu saos mint lan uyah secukupe.
3. Panggang kacang ayam sak suwene 20 menit ing suhu 120 ° C, panas nganti 180 ° C banjur taburi bumbu Cajun, uyah bawang putih utawa rempah-rempah sing apik utawa rempah-rempah lombok, panggang ing oven suwene 10 menit.

 

Donat Coklat Panggang Karo Kaca Karamel

Lali ngirim kembang menyang wong sing spesial, luwih becik dipanggang iki Lily O'Brien iku donat lan kembang sing bentuk kembang cilik karo Coklat Krim Caramel sing ora bisa ditahan kanggo tingkat rasa istimewa sing istimewa!

Donat Coklat Panggang Karo Karamel Glaze Lily o'brien's IntoKildare

Bahan-bahan kanggo Donat Coklat

• 140g glepung kosong
• 25g bubuk bubuk coklat
• 1/2 sendhok teh bubuk
• 1/2 sdt baking soda
• uyah 1/8 sendhok teh
• 1 endhog gedhe
• 100g gula pasir
• 30g mentega tanpa garam, lebur
• susu 80 ml
• yogurt 60 ml
• 1/2 sdt ekstrak vanilla

Gra kanggo Chocolate Caramel Glaze

• 90g Caramel Krim Lily O'Brien kanthi Uyah Laut Bag Bag (1 bag)
• 30g mentega tanpa garam
• 2 sendok teh madu
• banyu 2 sendhok teh

cara:  

Kanggo nggawe sik

  1. Panaskan oven nganti 350 ° F / 180 ° C (kipas 160 ° C).
  2. Gosok wajan donat nganggo minyak utawa mentega banjur pasang ing sisih siji.
  3. Glepung gandum, bubuk koko, bubuk manggang, soda manggang, lan uyah bareng ing mangkuk gedhe, banjur pasang ing sisih siji.
  4. Kocok endhog lan gula ing mangkuk medium nganti wis dicampur, banjur tambahkan susu, yogurt, butter cair lan ekstrak vanilla, banjur kocok nganti rata. Tuang iki menyang campuran glepung lan aduk nganti wis dicampur.
  5. Isi growong donat ing wajan nganggo adonan, mung isi udakara telung prapat. Gunakake sendok cilik utawa tas pipa.
  6. Panggang udakara 8-10 menit utawa nganti tusuk sate dipasang ing tengah sik metu resik. Supaya adhem suwene 5 menit ing wajan, banjur copot sikamu lan transfer menyang rak kawat sing bisa adhem kabeh sadurunge glazing.

Kanggo nggawe kaca:

  1. Lebokake coklat, butter, madu lan banyu ing mangkuk medium. Lebur kanthi tambahan 20 detik ing gelombang mikro, aduk sawise saben-saben, nganti nganti leleh lan lancar.
  2. Celupake ndhuwur donat menyang kaca coklat banjur tutup nganggo dekorasi lan taburan sing dipilih. Ninggalake ngaso nganti glasare disetel.
  3. Seneng !! Donat paling apik dipangan ing dina sing padha utawa disimpen nganti 3 dina ing kulkas - nanging ayo jujur ​​ing kene, kita ora ngira yen bakal suwe suwene !! 🙂

 

Wiski Asam / Tully & Jahe Kocktail Hibrid

Resep saka Lock13 Gastro-Brewpub

Úa: 

• 50ml Embun Tullamore 18 Taun
• Putih Telur 25ml
• Sirup Teh Hijau Mandarin & Jeruk Nipis 20ml
• 2 dash Jack Bitter Aromat Bitter

cara:  

• Garing Goyang kabeh perkara ing ndhuwur.
• Saring menyang Kaca Wiski Chilled, paling ndhuwur kanthi komboka jahe & Sereh.
• Seneng! 

Ndeleng video demonstrasi saka Lock13 ing kene