Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
8. Golf Moyvalley
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Moyvalley

Dirancang dening Darren Clarke, Moyvalley Golf Club minangka papan kanggo 72 kursus sing cocog kanggo kabeh level golf.

Maynooth

Outdoors
11. Warung Pasar Shoda
Tambah menyang favorit

Kafe Pasar Shoda

Panganan sehat sing apik kanthi corak unik sing dikawinake kanthi layanan semangat lan pribadi.

Maynooth

Kafe
Hotel Kildare Ing
Tambah menyang favorit

Klub K

K Club minangka resor negara sing apik gayane, kanthi landhesan ing perhotelan sekolah lawas ing Irlandia kanthi santai lan santai.

Maynooth

Hotels
Wit Pippin Low Res
Tambah menyang favorit

The Pippin Tree Restaurant

Kanggo asli, pengalaman dining paweling, karo úa paling apik, The Pippin Tree ing Killashee Hotel mung panggonan.

Naas

restoran
Kamar Teh Victoria 3
Tambah menyang favorit

Kamar Teh Victoria

Panganan lan kue sing bermutu ing papan unik bangunan pertanian watu abad kaping 18.

Maynooth

Kafe
Hotel Westgrove 1
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Ing pinggiran Clane Village, hotel iki nggabungake aksesibilitas kanthi rasa adoh saka kutha.

Klotan

Hotels