Fine Dining Kildare | Michelin Star Restaurants Kildare
Aimsir 8
Tambah menyang favorit

Aimsir

Restoran bintang loro Michelin sing ngrayakake produk lokal, dipimpin dening Chef Jordan Bailey, mantan koki kepala ing Maaemo bintang 3 ing Oslo.

Celbridge

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Rsz 1img 1446 2
Tambah menyang favorit

gabus

Dumunung ing tengah kutha Naas liwat Kavanaghs Pub, Bouchon serves campuran masakan klasik bebarengan karo masakan Eropah modern ing setelan anteng.


restoran
Rsz Lawlors 061.jpg Diowahi ukurane
Tambah menyang favorit

Lawlor saka Naas

Nawakake sambutan sing apik wiwit taun 1913, Lawlor's of Naas minangka hotel bintang papat ing tengah kutha Naas sing cocog kanggo rapat, konferensi, acara lan luang.

Naas

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Restaurant 1180

A pengalaman dining unik, Restaurant 1180 pengalaman dining nggoleki nestled ing kamar panedhaan pribadi ing 12. Abad Castle of Kilkea Castle. Restoran sing apik banget iki ndeleng […]

Athy

restoran
Istana Barberstown 4
Tambah menyang favorit

Barton Rooms Restaurant

Barton Rooms Restaurant ing Barberstown Castle infuses saiki status arsitektur unik saka Barberstown Castle karo unsur sajarah bangunan utama. Jeneng restoran kasebut asale saka […]

Maynooth

restoran
Cliff At Lyons, Pabrik Ngowahi Ukuran
Tambah menyang favorit

The Mill Restaurant & Teras

Masakan Irlandia klasik saka koki Sean Smith ing deso Kildare.

Celbridge

restoran
Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambah menyang favorit

Kamar Morrison

Salah sawijining kamar panedhaan paling gedhe ing negara kasebut, Kamar Morrison wis dadi jantung sosial Carton House luwih saka 200 taun. Tim enom lan ambisius ing Carton [...]


Rsz A Drone Gambar Eksterior Dhuwur Res
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Dumunung ing desa Clane County Kildare, Hotel Westgrove mung 10 menit saka M4 lan Maynooth lan saiki luwih gampang tekan M7 liwat Junction 9A anyar, sing ngliwati Sallins lan nggawe perjalanan menyang hotel dadi luwih gampang. luwih trep.

Klotan

Hotels in Kildare