Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Aimsir 8
Tambah menyang favorit

Aimsir

Restoran bintang loro Michelin sing ngrayakake produk lokal, dipimpin dening Chef Jordan Bailey, mantan koki kepala ing Maaemo bintang 3 ing Oslo.

Celbridge

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar & Restaurant

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Cliff At Lyons, Pabrik Ngowahi Ukuran
Tambah menyang favorit

The Mill Restaurant & Teras

Masakan Irlandia klasik saka koki Sean Smith ing deso Kildare.

Celbridge

restoran