Gastro Pubs Kildare | Restoran ing Kildare | Bali menyang Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambah menyang favorit

33 South Main

Dumunung ing jantung Naas Co.. Kildare lan mbukak 7 dina minggu porsi gedhe pangan, koktail, acara lan music live.

Naas

Pub & Nightlife
Bokong Mullins 1
Tambah menyang favorit

Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins minangka bisnis kulawarga sing misuwur amarga layanan pelanggan lan perhatian kanthi rinci luwih saka 30 taun.

Naas

restoran
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Cunninghams Dining Experience 12
Tambah menyang favorit

Cunningham kang Kildare

Menu ekstensif kapenuhan pasugatan Thai lan klasik Eropah lan music live trad sawetara bengi minggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Edward Harrigan & Putra 2
Tambah menyang favorit

Edward Harrigan & Sons

Nawakake produk lokal sing paling apik kanggo nggawe masakan Irlandia modern kanthi sajian internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Hartes saka Kildare 2
Tambah menyang favorit

Hartes saka Kildare

Gastropub pemenang penghargaan sing nyedhiyakake masakan Irlandia, bir artisan, lan steak sing dimasak ing watu panas.

Kildare

restoran
Kunci 13 Brewpub 1
Tambah menyang favorit

Kunci 13 Brewpub

Dumunung ing sadawane Grand Canal ing Sallins, Lock13 nggawe bir buatan tangan dhewe sing cocog karo panganan kualitas sing asale saka pemasok sing ora dipercaya.

Naas

Pub & Nightlife
Burger Jiwa 1
Tambah menyang favorit

Burger Jiwa

Bar burger sing ramah vegan ing Amérika Kidul iki adhedhasar ing jantung kutha Kildare lan nawakake pilihan kaya kanggo vegan lan pemakan daging [...]

Kildare

Pub & Nightlife
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast Kildare
Ing Ballymore Inn
Tambah menyang favorit

Ing Ballymore Inn

Dibukak ing 1995, Ballymore Inn minangka gastropub menang multi-penghargaan dumunung ing Ballymore Eustace Co Kildare 11 km kidul Naas lan mung 40 menit saka Dublin.

Ballymore Eustace

Pub & Nightlife
The Dew Drop Inn & Brewhouse 4
Tambah menyang favorit

The Dew Drop Inn & Brewhouse

Menehi penghargaan gastropub sing menehi sumber pametumu lan nggawe pilihan gins lan bir kerajinan dhewe. Pengalaman sing apik lan regane golek dhuwit.

Naas

Pub & Nightlife
Rsz A Drone Gambar Eksterior Dhuwur Res
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Dumunung ing desa Clane County Kildare, Hotel Westgrove mung 10 menit saka M4 lan Maynooth lan saiki luwih gampang tekan M7 liwat Junction 9A anyar, sing ngliwati Sallins lan nggawe perjalanan menyang hotel dadi luwih gampang. luwih trep.

Klotan

Hotels in Kildare