Live Music Kildare | Bali menyang Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambah menyang favorit

33 South Main

Dumunung ing jantung Naas Co.. Kildare lan mbukak 7 dina minggu porsi gedhe pangan, koktail, acara lan music live.

Naas

Pub & Nightlife
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Cunninghams Dining Experience 12
Tambah menyang favorit

Cunningham kang Kildare

Menu ekstensif kapenuhan pasugatan Thai lan klasik Eropah lan music live trad sawetara bengi minggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Jrbs Ora Ana Batur Ora Ana Teks
Tambah menyang favorit

Hakim Roy Kacang Bean

Panganan Amerika & Tex-Mex sing megah, regane apik lan layanan sing grapyak, uga koktail & bir kerajinan sing diiringi musik sing meriah.

Newbridge

restoran
Rsz Lawlors 061.jpg Diowahi ukurane
Tambah menyang favorit

Lawlor saka Naas

Nawakake sambutan sing apik wiwit taun 1913, Lawlor's of Naas minangka hotel bintang papat ing tengah kutha Naas sing cocog kanggo rapat, konferensi, acara lan luang.

Naas

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Bar Mcdonnells 3
Tambah menyang favorit

Bar McDonnell

Bar sing rame ing tengah Newbridge kanthi sesi musik langsung lan kabeh acara olahraga utama ing layar amba.

Newbridge

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast Kildare
Rsz A Drone Gambar Eksterior Dhuwur Res
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Dumunung ing desa Clane County Kildare, Hotel Westgrove mung 10 menit saka M4 lan Maynooth lan saiki luwih gampang tekan M7 liwat Junction 9A anyar, sing ngliwati Sallins lan nggawe perjalanan menyang hotel dadi luwih gampang. luwih trep.

Klotan

Hotels in Kildare