Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar & Restaurant

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Jrbs Ora Ana Batur Ora Ana Teks
Tambah menyang favorit

Hakim Roy Kacang Bean

Panganan Amerika & Tex-Mex sing megah, regane apik lan layanan sing grapyak, uga koktail & bir kerajinan sing diiringi musik sing meriah.

Newbridge

restoran
Bar Mcdonnells 3
Tambah menyang favorit

Bar McDonnell

Bar sing rame ing tengah Newbridge kanthi sesi musik langsung lan kabeh acara olahraga utama ing layar amba.

Newbridge

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeHotels
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

B & B Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside dununge ing pinggir kanal ing Athy Co. Kildare. Wis dibukak ing Juli 2020 sawise […]

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast