Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Kopi Kacang (2)
Tambah menyang favorit

Kacang buncis

Beanery minangka van kopi gaya Perancis sing apik, apik banget, sing bakal nambah nyenengake lan gaya ing acara apa wae!


Bokong Mullins 1
Tambah menyang favorit

Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins minangka bisnis kulawarga sing misuwur amarga layanan pelanggan lan perhatian kanthi rinci luwih saka 30 taun.

Naas

restoran
Jrbs Ora Ana Batur Ora Ana Teks
Tambah menyang favorit

Hakim Roy Kacang Bean

Panganan Amerika & Tex-Mex sing megah, regane apik lan layanan sing grapyak, uga koktail & bir kerajinan sing diiringi musik sing meriah.

Newbridge

restoran
Kunci 13 Brewpub 1
Tambah menyang favorit

Kunci 13 Brewpub

Dumunung ing sadawane Terusan Agung ing Sallins, Lock13 minangka Kreware's 1st Ever Brewpub.

Naas

Pub & Nightlife
Bar Mcdonnells 3
Tambah menyang favorit

Bar McDonnell

Bar sing rame ing tengah Newbridge kanthi sesi musik langsung lan kabeh acara olahraga utama ing layar amba.

Newbridge

Pub & Nightlife
11. Warung Pasar Shoda
Tambah menyang favorit

Kafe Pasar Shoda

Panganan sehat sing apik kanthi corak unik sing dikawinake kanthi layanan semangat lan pribadi.

Maynooth

Kafe
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeHotels
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

B & B Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside dununge ing pinggir kanal ing Athy Co. Kildare. Wis dibukak ing Juli 2020 sawise […]

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast
Cliff At Lyons, Pabrik Ngowahi Ukuran
Tambah menyang favorit

The Mill Restaurant & Teras

Masakan Irlandia klasik saka koki Sean Smith ing deso Kildare.

Celbridge

restoran
Kamar Teh Victoria 3
Tambah menyang favorit

Kamar Teh Victoria

Panganan lan kue sing bermutu ing papan unik bangunan pertanian watu abad kaping 18.

Maynooth

Kafe