218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambah menyang favorit

33 South Main

Dumunung ing jantung Naas Co.. Kildare lan mbukak 7 dina minggu porsi gedhe pangan, koktail, acara lan music live.

Naas

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Bokong Mullins 1
Tambah menyang favorit

Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins minangka bisnis kulawarga sing misuwur amarga layanan pelanggan lan perhatian kanthi rinci luwih saka 30 taun.

Naas

restoran
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang grosir, delicatessen, toko roti lan kafe lan 10 kamar turu tamu.

Kildare

BlanjaKafeKamar Mung
Thebistrokilkeacastle5
Tambah menyang favorit

Restoran Hermione ing Clubhouse

Hermione's Restaurant minangka setelan sing prasaja lan canggih sing dadi lokasi sing apik kanggo nuduhake momen khusus karo kanca lan kulawarga. Restoran kasebut misuwur amarga Menu Lunch Minggu […]


restoran
Jrbs Ora Ana Batur Ora Ana Teks
Tambah menyang favorit

Hakim Roy Kacang Bean

Panganan Amerika & Tex-Mex sing megah, regane apik lan layanan sing grapyak, uga koktail & bir kerajinan sing diiringi musik sing meriah.

Newbridge

restoran
Kunci 13 Brewpub 1
Tambah menyang favorit

Kunci 13 Brewpub

Dumunung ing sadawane Grand Canal ing Sallins, Lock13 nggawe bir buatan tangan dhewe sing cocog karo panganan kualitas sing asale saka pemasok sing ora dipercaya.

Naas

Pub & Nightlife
Bar Mcdonnells 3
Tambah menyang favorit

Bar McDonnell

Bar sing rame ing tengah Newbridge kanthi sesi musik langsung lan kabeh acara olahraga utama ing layar amba.

Newbridge

Pub & Nightlife
11. Warung Pasar Shoda
Tambah menyang favorit

Kafe Pasar Shoda

Panganan sehat sing apik kanthi corak unik sing dikawinake kanthi layanan semangat lan pribadi.

Maynooth

Kafe
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Burger Jiwa 1
Tambah menyang favorit

Burger Jiwa

Bar burger sing ramah vegan ing Amérika Kidul iki adhedhasar ing jantung kutha Kildare lan nawakake pilihan kaya kanggo vegan lan pemakan daging [...]

Kildare

Pub & Nightlife
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast
Bar Taman
Tambah menyang favorit

Bar Taman

Kas lan unwind ing Garden Bar ing Barberstown Castle. Seneng sawetara koktail éca nalika madhep Kebon ekstensif lan wit Willow Weeping misuwur. Bar Taman minangka […]

Maynooth

restoran
Hotel Kildare Ing
Tambah menyang favorit

Klub K

K Club minangka resor negara sing apik gayane, kanthi landhesan ing perhotelan sekolah lawas ing Irlandia kanthi santai lan santai.

Maynooth

Hotels
Cliff At Lyons, Pabrik Ngowahi Ukuran
Tambah menyang favorit

The Mill Restaurant & Teras

Masakan Irlandia klasik saka koki Sean Smith ing deso Kildare.

Celbridge

restoran
Wit Pippin Low Res
Tambah menyang favorit

The Pippin Tree Restaurant

Kanggo asli, pengalaman dining paweling, karo úa paling apik, The Pippin Tree ing Killashee Hotel mung panggonan.

Naas

restoran
Kamar Teh Victoria 3
Tambah menyang favorit

Kamar Teh Victoria

Panganan lan kue sing bermutu ing papan unik bangunan pertanian watu abad kaping 18.

Maynooth

Kafe