Listings Kildare - IntoKildare
Rsz 1manor Suda
Tambah menyang favorit

Perumahan Palmerstown

Palmerstown House Estate kalebu omah Periode sing spektakuler, clubhouse multi-tujuan, lapangan golf juara 18 bolongan sing menang penghargaan lan taman tembok kanthi nilai akustik amfiteater, kabeh ana ing 900 hektar ing jarak ndemek Dublin.


Rsz A Drone Gambar Eksterior Dhuwur Res
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Dumunung ing desa Clane County Kildare, Hotel Westgrove mung 10 menit saka M4 lan Maynooth lan saiki luwih gampang tekan M7 liwat Junction 9A anyar, sing ngliwati Sallins lan nggawe perjalanan menyang hotel dadi luwih gampang. luwih trep.

Klotan

Hotels in Kildare
Springfield Hotel njaba
Tambah menyang favorit

Hotel Springfield

Springfield Hotel minangka hotel 58 kamar turu sing ana ing Desa Leixlip sing sregep lan apik, mung 12km saka pusat kutha Dublin.

Leixlip

Hotels in Kildare
Rsz Pure Oskar Sheep Garden Web Mg 3777
Tambah menyang favorit

Oskar Murni

Magda Seymour minangka pangadeg Pure Oskar, merek Irlandia, khusus ing produk perawatan pribadi lan kesehatan buatan tangan. Perusahaan kasebut dijenengi sawise putrane Oskar, sing dadi […]


Blanja
20230328 234308 0000
Tambah menyang favorit

Gedung Logo

House of Logo minangka toko busana wanita anyar sing ana ing Jalan Utama Naas. House of Logo ngupayakake nggawa sampeyan nganggo kasual lan acara sing berkualitas saka sawetara […]

Naas

Blanja
Rsz Ora dingerteni 1
Tambah menyang favorit

Straffan Antik & Desain

Straffan Antiques & Design minangka bisnis sing dikelola kulawarga kanthi pengalaman meh telung puluh taun ing bisnis furnitur. Didegaké ing 1988, Marie's Antiques and Pianos didagang kanggo 16 taun sukses [...]

Wong Straffan

Seni & Budaya
Rsz 25609fb5 173b 47fa B6dc Fcccd299f53a (1)
Tambah menyang favorit

Kopi Square

Ing Square kita spesialis ing kopi panggang mikro lokal karo bar warung ing Kildare Town, Athy lan Portlaoise. Square diadegake ing taun 2017 kanthi tujuan kanggo ngladeni sing paling apik, […]

Athy, Kildare

Kafe
Eeaadd39 0d64 4588 8d2f F6c1729c10b2 4 5005 C
Tambah menyang favorit

Toko Tukang Kayu

Toko Carpentry minangka salah sawijining pemasok alat, kayu, mesin lan aksesoris paling gedhe ing Irlandia. Toko kasebut minangka sumber sing dipercaya kanggo tukang kayu sing nawakake produk unggul, saran ahli […]


Seni & BudayaProduser
Rsz 1img 1446 2
Tambah menyang favorit

gabus

Dumunung ing tengah kutha Naas liwat Kavanaghs Pub, Bouchon serves campuran masakan klasik bebarengan karo masakan Eropah modern ing setelan anteng.


restoran
Ing Ballymore Inn
Tambah menyang favorit

Ing Ballymore Inn

Dibukak ing 1995, Ballymore Inn minangka gastropub menang multi-penghargaan dumunung ing Ballymore Eustace Co Kildare 11 km kidul Naas lan mung 40 menit saka Dublin.

Ballymore Eustace

Pub & Nightlife
Rsz Lawlors 061.jpg Diowahi ukurane
Tambah menyang favorit

Lawlor saka Naas

Nawakake sambutan sing apik wiwit taun 1913, Lawlor's of Naas minangka hotel bintang papat ing tengah kutha Naas sing cocog kanggo rapat, konferensi, acara lan luang.

Naas

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Rsz 1railway Inn njaba
Tambah menyang favorit

Railway Inn

Dumunung ing tengah desa Sallins, ing dalan utama antarane kreteg sepur lan kanal, Railway Inn minangka omah umum tradisional sing diduweni kulawarga lan ora duwe lisensi. 

Sallins

Pub & Nightlife
Rsz 1 foto telpon 1
Tambah menyang favorit

Festival Kildare Derby ing Gaya: Minggu Musik, Parade, lan Legenda Balapan

Siapke pengalaman sing ora iso dilalekake amarga Festival Derby Kildare kaping 45 bakal teka ing Kildare Town wiwit tanggal 26 Juni nganti 2 Juli 2023. Perayaan seminggu iki wis disetel dadi sing paling apik, nampilake macem-macem acara sing nyenengake kanggo kabeh umur.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
The Club @goffs, Co. Kildare.
Tambah menyang favorit

Hotel Klub ing Goffs

Club Hotel ing Goffs - hotel butik unik lan elegan, sawetara menit saka Kildare Village lan cedhak Dublin ing N7. Kamar sing apik lan restoran gaya brasserie sing menang penghargaan […]


Hotels in Kildare
Ati3
Tambah menyang favorit

Game Peta EZxploring

Siap-siap. Tetep Mantap. Lan… Go! Tindakake pitunjuk gambar ing sekitar Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Low Res 2
Tambah menyang favorit

Larkspur Lounge

Lounge Larkspur minangka papan sing sampurna kanggo lungguhan lan nikmati momen manis sing nyediakake Teh Sore, cokotan entheng, kopi lan omben-omben.

Naas

restoran
Sewa Bike Grand Canal Greenway
Tambah menyang favorit

Sewa Sepeda Grand Canal Greenway

Adhedhasar ing desa pelabuhan pedalaman Sallins, sampeyan bisa mancal mudhun menyang Cliff sing megah ing Lyons utawa nganti Robertstown kanggo dina sing ora bisa dilalekake karo kulawarga utawa […]


Petualangan & Kegiatan
Zl2a3280
Tambah menyang favorit

Enclosure ing Arkle

Enclosure ing Arkle fokus ing kecanggihan kanthi corak kontemporer. Menu kasebut bakal nggawa sampeyan lelungan kuliner sing nuduhake bakat Chef Kepala Eksekutif, Bernard McGuane lan [...]

Maynooth

restoran
Jejak Warisan Kildare 7
Tambah menyang favorit

Kildare kutha Acorn Trail

Coba pandhuan anyar "Acorn Trail" ing kutha Kildare. Saben peserta dilebokake imbang saben wulan kanthi kesempatan kanggo menang pengalaman Virtual Reality kanggo […]

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Daun Bay
Tambah menyang favorit

Godhong teluk

Populer karo tamu lan warga lokal sing bola-bali bali ing Keadeen, The Bay Leaf Restaurant sing menang penghargaan macem-macem nawakake sajian kontemporer, khusus ing Irish Steak lan Seafood, muji […]

Kildare

restoran
Saddlers Bar Dining
Tambah menyang favorit

The Saddler kang Bar lan Bistro

Ngadhepi taman kembang ing Hotel keadeen lan kanthi area teras sing digawe panas sing ditutupi kanggo panedhaan lan koktail al fresco sepanjang taun, Saddlers cocog kanggo mangan santai ing […]

Newbridge

restoran
Barton Restaurant
Tambah menyang favorit

Barton Restaurant

Barton Restaurant diakoni minangka salah siji sing paling apik ing pulo Irlandia lan dirayakake kanthi akeh kanggo masakan sing menang penghargaan lan daftar anggur sing akeh. Ing elegan […]


restoran
Restoran Kidul
Tambah menyang favorit

South Bar lan Restaurant ing K Club

Venture South lan ngunjungi South Bar & Restaurant ing The K Club. Iku sepupu gedhe lan kendel saka The Palmer. South Bar & Restaurant minangka papan sing nyenengake para penggemar klasik […]


restoran
Dsf8214m
Tambah menyang favorit

Sundial Bar & Bistro

Sundial Bar & Bistro nduwe reputasi apik kanggo panganan lan layanan sing apik banget, kanthi balconies ruangan sing apik supaya sampeyan bisa mangan al fresco. Musik saben Sabtu wengi. Sundial […]


restoran
Lampu Studio Hr
Tambah menyang favorit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio minangka hub kanggo lokakarya seni lan proyek seni sing nggunakake energi kreatifitas, katrampilan tradisional, lan crita-crita menarik ing Irlandia kanggo entuk manfaat lan kesenengan [...]

Athy

Seni & Budaya
Rasa Kabecikan - Foto kaca web
Tambah menyang favorit

Rasa Kabecikan

Prodhusèn utama Saus, Mayones, Ketchup, Cuka lan Minyak Goreng. Merek ritel kita yaiku Taste of Goodness karo layanan panganan adhine Brand minangka Natures Oils & Sauces. Kita […]


Produser
Tetep Barrow Blueway 2
Tambah menyang favorit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi singkat sing mandhiri ing kandhang sing wis direnovasi 150 taun ing pinggir Kali Barrow lan Grand Canal.

Kildare

Penginapan Self Catering
Karton House Golf 10
Tambah menyang favorit

Gedung Angkot

Stylish nanging anteng lan canggih, The Carriage House nggabungke atmosfer inn mulyo, anget sambutan Irish asli lan gaya effortless saka papan patemon modern. […]

Maynooth

Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambah menyang favorit

Kamar Morrison

Salah sawijining kamar panedhaan paling gedhe ing negara kasebut, Kamar Morrison wis dadi jantung sosial Carton House luwih saka 200 taun. Tim enom lan ambisius ing Carton [...]


Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambah menyang favorit

Kathleen's Kitchen

Kathleen's Kitchen in Carton House dumunung ing pawon abdi lawas. Setelan iki nahan akeh fitur asli kalebu kompor wesi sing amba ing taun 1700-an. Iki minangka […]

Maynooth

restoran
2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambah menyang favorit

Alensgrove Cottages

Dumunung ing ngarep lawang Dublin ing jantung Kildare Lor, Alensgrove nduwe papan sing tenang kanthi pondokan sing dibangun ing watu sing lungguh ing pinggir Kali Liffey. Apa lelungan kanggo liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Penginapan Self Catering
Bar Taman
Tambah menyang favorit

Bar Taman

Kas lan unwind ing Garden Bar ing Barberstown Castle. Seneng sawetara koktail éca nalika madhep Kebon ekstensif lan wit Willow Weeping misuwur. Bar Taman minangka […]

Maynooth

restoran
Istana Barberstown 4
Tambah menyang favorit

Barton Rooms Restaurant

Barton Rooms Restaurant ing Barberstown Castle infuses saiki status arsitektur unik saka Barberstown Castle karo unsur sajarah bangunan utama. Jeneng restoran kasebut asale saka […]

Maynooth

restoran
Tambah menyang favorit

The Oak & Anvil

Oak & Anvil Bistro ing Hotel Killashee nggunakake prodhuk lokal sing paling apik ing sajian sing prasaja nanging inventif ing papan sing santai.

Naas

restoran
Wit Pippin Low Res
Tambah menyang favorit

The Pippin Tree Restaurant

Kanggo asli, pengalaman dining paweling, karo úa paling apik, The Pippin Tree ing Killashee Hotel mung panggonan.

Naas

restoran
Thebistrokilkeacastle5
Tambah menyang favorit

Restoran Hermione ing Clubhouse

Hermione's Restaurant minangka setelan sing prasaja lan canggih sing dadi lokasi sing apik kanggo nuduhake momen khusus karo kanca lan kulawarga. Restoran kasebut misuwur amarga Menu Lunch Minggu […]


restoran