Ati3
Tambah menyang favorit

Game Peta EZxploring

Get Ready. Get Steady. And… Go! Follow the picture clues around Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Low Res 2
Tambah menyang favorit

Larkspur Lounge

Lounge Larkspur minangka papan sing sampurna kanggo lungguhan lan nikmati momen manis sing nyediakake Teh Sore, cokotan entheng, kopi lan omben-omben.

Naas

restoran
Sewa Bike Grand Canal Greenway
Tambah menyang favorit

Sewa Sepeda Grand Canal Greenway

Adhedhasar ing desa pelabuhan pedalaman Sallins, sampeyan bisa mancal mudhun menyang Cliff sing megah ing Lyons utawa nganti Robertstown kanggo dina sing ora bisa dilalekake karo kulawarga utawa […]


Petualangan & Kegiatan
Zl2a3280
Tambah menyang favorit

Enclosure ing Arkle

Enclosure ing Arkle fokus ing kecanggihan kanthi corak kontemporer. Menu kasebut bakal nggawa sampeyan lelungan kuliner sing nuduhake bakat Chef Kepala Eksekutif, Bernard McGuane lan [...]

Maynooth

restoran
Jejak Warisan Kildare 7
Tambah menyang favorit

Kildare kutha Acorn Trail

Coba pandhuan anyar "Acorn Trail" ing kutha Kildare. Saben peserta dilebokake imbang saben wulan kanthi kesempatan kanggo menang pengalaman Virtual Reality kanggo […]

Kildare

Outdoors
Daun Bay
Tambah menyang favorit

Godhong teluk

Populer karo tamu lan warga lokal sing bola-bali bali ing Keadeen, The Bay Leaf Restaurant sing menang penghargaan macem-macem nawakake sajian kontemporer, khusus ing Irish Steak lan Seafood, muji […]

Kildare

restoran
Saddlers Bar Dining
Tambah menyang favorit

The Saddler kang Bar lan Bistro

Ngadhepi taman kembang ing Hotel keadeen lan kanthi area teras sing digawe panas sing ditutupi kanggo panedhaan lan koktail al fresco sepanjang taun, Saddlers cocog kanggo mangan santai ing […]

Newbridge

restoran
Barton Restaurant
Tambah menyang favorit

Barton Restaurant

Barton Restaurant diakoni minangka salah siji sing paling apik ing pulo Irlandia lan dirayakake kanthi akeh kanggo masakan sing menang penghargaan lan daftar anggur sing akeh. Ing elegan […]


restoran
Restoran Kidul
Tambah menyang favorit

South Bar lan Restaurant ing K Club

Venture South lan ngunjungi South Bar & Restaurant ing The K Club. Iku sepupu gedhe lan kendel saka The Palmer. South Bar & Restaurant minangka papan sing nyenengake para penggemar klasik […]


restoran
Dsf8214m
Tambah menyang favorit

Sundial Bar & Bistro

Sundial Bar & Bistro nduwe reputasi apik kanggo panganan lan layanan sing apik banget, kanthi balconies ruangan sing apik supaya sampeyan bisa mangan al fresco. Musik saben Sabtu wengi. Sundial […]


restoran
Lampu Studio Hr
Tambah menyang favorit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio minangka hub kanggo lokakarya seni lan proyek seni sing nggunakake energi kreatifitas, katrampilan tradisional, lan crita-crita menarik ing Irlandia kanggo entuk manfaat lan kesenengan [...]

Athy

Seni & Budaya
Rasa Kabecikan - Foto kaca web
Tambah menyang favorit

Rasa Kabecikan

Prodhusèn utama Saus, Mayones, Ketchup, Cuka lan Minyak Goreng. Merek ritel kita yaiku Taste of Goodness karo layanan panganan adhine Brand minangka Natures Oils & Sauces. Kita […]


Produser
Tetep Barrow Blueway 2
Tambah menyang favorit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi singkat sing mandhiri ing kandhang sing wis direnovasi 150 taun ing pinggir Kali Barrow lan Grand Canal.

Kildare

Pakaryan Dhiri
Karton House Golf 10
Tambah menyang favorit

Gedung Angkot

Stylish nanging anteng lan canggih, The Carriage House nggabungke atmosfer inn mulyo, anget sambutan Irish asli lan gaya effortless saka papan patemon modern. […]

Maynooth

Kamar Morrison 2
Tambah menyang favorit

Kamar Morrison

Salah sawijining kamar panedhaan paling gedhe ing negara kasebut, Kamar Morrison wis dadi jantung sosial Carton House luwih saka 200 taun. Tim enom lan ambisius ing Carton [...]


Kathleens Kithcen
Tambah menyang favorit

Kathleen's Kitchen

Kathleen's Kitchen in Carton House dumunung ing pawon abdi lawas. Setelan iki nahan akeh fitur asli kalebu kompor wesi sing amba ing taun 1700-an. Iki minangka […]

Maynooth

restoran
2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambah menyang favorit

Alensgrove Cottages

Dumunung ing ngarep lawang Dublin ing jantung Kildare Lor, Alensgrove nduwe papan sing tenang kanthi pondokan sing dibangun ing watu sing lungguh ing pinggir Kali Liffey. Apa lelungan kanggo liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Pakaryan Dhiri
Bar Taman
Tambah menyang favorit

Bar Taman

Kas lan unwind ing Garden Bar ing Barberstown Castle. Seneng sawetara koktail éca nalika madhep Kebon ekstensif lan wit Willow Weeping misuwur. Bar Taman minangka […]

Maynooth

restoran
Istana Barberstown 4
Tambah menyang favorit

Barton Rooms Restaurant

Barton Rooms Restaurant ing Barberstown Castle infuses saiki status arsitektur unik saka Barberstown Castle karo unsur sajarah bangunan utama. Jeneng restoran kasebut asale saka […]

Maynooth

restoran
Tambah menyang favorit

The Oak & Anvil

Oak & Anvil Bistro ing Hotel Killashee nggunakake prodhuk lokal sing paling apik ing sajian sing prasaja nanging inventif ing papan sing santai.

Naas

restoran
Wit Pippin Low Res
Tambah menyang favorit

The Pippin Tree Restaurant

Kanggo asli, pengalaman dining paweling, karo úa paling apik, The Pippin Tree ing Killashee Hotel mung panggonan.

Naas

restoran
Thebistrokilkeacastle5
Tambah menyang favorit

Restoran Hermione ing Clubhouse

Hermione's Restaurant minangka setelan sing prasaja lan canggih sing dadi lokasi sing apik kanggo nuduhake momen khusus karo kanca lan kulawarga. Restoran kasebut misuwur amarga Menu Lunch Minggu […]


restoran
Thebistrokilkeacastle
Tambah menyang favorit

The Bistro

Dumunung ing Clubhouse ing Kastil Kilkea, The Bistro minangka papan sing apik kanggo mangan karo kanca-kanca lan bisa uga koktail. Bistro wis lunga [...]

Athy

restoran
Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Restaurant 1180

A pengalaman dining unik, Restaurant 1180 pengalaman dining nggoleki nestled ing kamar panedhaan pribadi ing 12. Abad Castle of Kilkea Castle. Restoran sing apik banget iki ndeleng […]

Athy

restoran
2. Hotel Courtyard
Tambah menyang favorit

Warung Steak 1756

Dumunung ing Leixlip, Steakhouse 1756 serves panganan mangsan sumber lokal karo corak. Iki minangka lokasi sing sampurna kanggo mangan karo kanca-kanca utawa kulawarga utawa bisa uga tanggal […]

Leixlip

restoran
Bebek 4 Kursi
Tambah menyang favorit

Athy Blueway Leisure Prau & Aktivitas

Seneng Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats ing Grand Canal ing Athy. Nglampahi dina sing ora bisa dilalekake kanthi sawetara kegiatan sing nyenengake ing banyu sing cedhak karo […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
Burger Jiwa 1
Tambah menyang favorit

Burger Jiwa

Bar burger sing ramah vegan ing Amérika Kidul iki adhedhasar ing jantung kutha Kildare lan nawakake pilihan kaya kanggo vegan lan pemakan daging [...]

Kildare

Pub & Nightlife
Carsrsz
Tambah menyang favorit

Go Rentals

Apa sampeyan ngunjungi dina utawa istirahat maneh, temokake kutha lan desa Kildare kanthi Go Rentals Car Hire.

Naas

218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambah menyang favorit

33 South Main

Dumunung ing jantung Naas Co.. Kildare lan mbukak 7 dina minggu porsi gedhe pangan, koktail, acara lan music live.

Naas

Pub & Nightlife
Sinau Internasional 11
Tambah menyang favorit

Sinau Internasional

Didegake ing 2013, Sinau Internasional minangka tim wong sing setya ngembangake kesempatan sinau ing luar negeri sing bisa diakses, terjangkau, lan adil.


Seni & Budaya
Cunninghams Dining Experience 12
Tambah menyang favorit

Cunningham kang Kildare

Menu ekstensif kapenuhan pasugatan Thai lan klasik Eropah lan music live trad sawetara bengi minggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya
Tambah menyang favorit

Roti & Bir

Restaurant adhedhasar ing 200 taun lawas tradisional Irish Pub, Moone High Cross Inn kanggo mulyo lan ngundang pengalaman pangan lan ngombe.

Athy

restoran
Img 20211102 Wa0004
Tambah menyang favorit

Kafe Abadi

Timeless Café dumunung ing kutha ayu Kilcock. Apa iku sarapan, nedha awan utawa malah brunch, Timeless Café minangka papan sing bisa dituju kanthi menu sing diisi […]


Kafe
Junior Einsteins 2
Tambah menyang favorit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare minangka panyedhiya Award Winning Hands-On pengalaman STEM sing nyenengake, menarik, eksperimental, praktis, interaktif, dikirim kanthi profesional ing Lingkungan Terstruktur, Aman, Diawasi, Pendidikan lan Nyenengake Layanan kasebut kalebu; […]

Kildare

Seni & Budaya
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Diubengi dening lapangan, satwa lan pitik warga, studio nawakake kelas seni lan lokakarya kanggo kabeh umur.

Naas

Seni & Budaya
Udara 2
Tambah menyang favorit

Pusat Hiburan Airtastic Celbridge

Fun kanggo kabeh umur karo bowling, mini-golf, arcade hiburan lan play alus. Restaurant gaya Amérika ing situs.

Celbridge

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Pengalaman masak unik kanggo kabeh umur lan kabisan ing sekolah masak Kilcullen sing dikelola kulawarga iki.

Naas

restoran
Ensuite Biasa Kampus Maynooth
Tambah menyang favorit

Kampus Maynooth & Penginapan Konferensi

Akomodasi bermutu kanthi alesan bersejarah ing kutha universitas Maynooth. Cocog kanggo njelajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Pakaryan Dhiri
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Mullaghreelan Woods
Tambah menyang favorit

Mullaghreelan Woods

Gandheng Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood minangka perkebunan alas sing apik banget sing menehi pengalaman alas sing unik kanggo para pengunjung.

Athy

Outdoors
Taman Jepang Kildare
Tambah menyang favorit

Taman Jepang

Jelajahi Taman Jepang sing misuwur ing donya ing Studi Nasional Irlandia.

Kildare

Outdoors
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Outdoors
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast
Jalan St Brigids 1
Tambah menyang favorit

Katedral St Brigid & Menara Babak

Dumunung ing situs St Brigid, pelindung Kildare, nggawe biara ing taun 480AD. Pengunjung bisa ndeleng katedral umur 750 taun lan menek Menara Round paling dhuwur ing Irlandia kanthi akses umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
Hotel Kildare House 2
Tambah menyang favorit

The Gallops Bar & Restaurant

Restoran kulawarga sing ana ing jantung kutha Kildare.

Kildare

restoran