Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya
Roti & Bir Daging Sapi Guinness Casserole
Tambah menyang favorit

Roti & Bir

Restaurant adhedhasar ing 200 taun lawas tradisional Irish Pub, Moone High Cross Inn kanggo mulyo lan ngundang pengalaman pangan lan ngombe.

Athy

restoran
Img 20211102 Wa0004
Tambah menyang favorit

Kafe Abadi

Timeless Café dumunung ing kutha ayu Kilcock. Apa iku sarapan, nedha awan utawa malah brunch, Timeless Café minangka papan sing bisa dituju kanthi menu sing diisi […]


Kafe
Einsteins enom
Tambah menyang favorit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare minangka panyedhiya Award Winning Hands-On pengalaman STEM sing nyenengake, menarik, eksperimental, praktis, interaktif, dikirim kanthi profesional ing Lingkungan Terstruktur, Aman, Diawasi, Pendidikan lan Nyenengake Layanan kasebut kalebu; […]


Seni & Budaya
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Dikelola dening Artis lokal Fiona Barrett, Ballymore Eustace Art Studio dumunung ing njaba desa Ballymore Eustace ing County Kildare. Diubengi sawah, satwa lan pitik warga […]

Athy

Seni & Budaya
Udara 2
Tambah menyang favorit

Pusat Hiburan Airtastic Celbridge

Ing Airtastic Celbridge, seneng-seneng kabeh umur! Kegiatan kasebut kalebu 8 lorong sepuluh pin Bowling Alley, Lapangan Golf Mini Bertema Space anyar, Soft Play sing gedhe-gedhe […]

Celbridge

Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Kalbarri iku sekolah masak kulawarga lan bisnis katering operasi saka Kilcullen ing Co. Kildare. Kanthi nandheske masak kulawarga sing sehat saka bahan sing paling seger, Siobhan Murphy lan dheweke […]

Naas

restoran
Ensuite Biasa Kampus Maynooth
Tambah menyang favorit

Kampus Maynooth & Penginapan Konferensi

Akomodasi bermutu kanthi alesan bersejarah ing kutha universitas Maynooth. Cocog kanggo njelajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Pakaryan Dhiri
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Mullaghreelan Woods
Tambah menyang favorit

Mullaghreelan Woods

Gandheng Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood minangka perkebunan alas sing apik banget sing menehi pengalaman alas sing unik kanggo para pengunjung.

Athy

Outdoors
Taman Jepang Kildare
Tambah menyang favorit

Taman Jepang

Jelajahi Taman Jepang sing misuwur ing donya ing Studi Nasional Irlandia.

Kildare

Outdoors
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Petualangan & Kegiatan
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

B & B Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside dununge ing pinggir kanal ing Athy Co. Kildare. Wis dibukak ing Juli 2020 sawise […]

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast
Jalan St Brigids 1
Tambah menyang favorit

Katedral St Brigid & Menara Babak

Dumunung ing situs St Brigid, pelindung Kildare, nggawe biara ing taun 480AD. Pengunjung bisa ndeleng katedral umur 750 taun lan menek Menara Round paling dhuwur ing Irlandia kanthi akses umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
Hotel Kildare House 2
Tambah menyang favorit

The Gallops Bar & Restaurant

Restoran kulawarga sing ana ing jantung kutha Kildare.

Kildare

restoran
Rsz Grand Canal Naas
Tambah menyang favorit

Jejak Sejarah Naas

Entuk rambute ngubengi Jejak Sejarah Naas lan bukak kunci harta sing didhelikake sing sampeyan ora ngerti babagan ing kutha Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Race
Tambah menyang favorit

Akademi Balap Irlandia

Akademi pelatihan nasional kanggo industri olahraga jaran Irlandia sing nyedhiyakake kursus kanggo jockey, staf stabil, pelatih balap kuda, peternak lan liya-liyane sing melu sektor utami.

Kildare

Kildare Berkuda
Curragh
Tambah menyang favorit

Jaran Balapan Irlandia

Horse Racing Ireland (HRI) minangka panguwasa nasional kanggo balapan kanthi lengkap ing Irlandia, kanthi tanggung jawab kanggo pamrentahan, pengembangan lan promosi industri kasebut.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Solusi Media Sosial2
Tambah menyang favorit

Komunikasi Mongey

Mongey Komunikasi minangka bisnis kulawarga sing adhedhasar ing Kildare sing wis berkembang lan berkembang dadi operasi teknologi komunikasi mutakhir.

Naas

Blanja
Nolans Kilcullen 2
Tambah menyang favorit

Nolan Jagal

Nolans Butchers didegake ing taun 1886 lan dibangun ing dalan utama desa cilik ing Co.Kildare sing dikenal kanthi jeneng Kilcullen dening sedulur Nolan.

Newbridge

Blanja
Pumps Glenngorey
Tambah menyang favorit

Pompa GlennGorey

GlennGorey Pumps minangka "one stop shop" kanggo kabeh pompa banyu & kebutuhan instalasi


Logo Mudo Anggur mudo
Tambah menyang favorit

Perusahaan Anggur mudo

The Nude Wine Co. minangka anggur kaya sing dikarepake. Dheweke seneng banget babagan anggur lan percaya yen sampeyan bakal nyedhaki alam, luwih becik kanggo kabeh wong.


Blanja
Kopi Kacang (2)
Tambah menyang favorit

Kacang buncis

Beanery minangka van kopi gaya Perancis sing apik, apik banget, sing bakal nambah nyenengake lan gaya ing acara apa wae!


Kutha Anyar Rapi
Tambah menyang favorit

Kutha Anyar Rapi

Newbridge Tidy Towns minangka klompok komunitas sing kerja keras kanggo nggawe kutha dadi papan sing luwih apik kanggo dipanggoni, bisa digunakake lan bisnis.

Newbridge

Outdoors
Monasterevin 5
Tambah menyang favorit

Kutha Rapi Monasterevin

Kutha Monasterevin Tidy minangka salah sawijining komunitas lokal ing kutha cilik ing Kildare sing nuduhake katresnan sing luar biasa kanggo kabupaten.

Kildare

Outdoors
8. Golf Moyvalley
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Moyvalley

Dirancang dening Darren Clarke, Moyvalley Golf Club minangka papan kanggo 72 kursus sing cocog kanggo kabeh level golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Golf Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Kilkea

Kastil Kilkea minangka omah saka ora mung salah sawijining istana sing paling tuwa ing Irlandia nanging uga lapangan golf tingkat juara.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Karton House Golf 2
Tambah menyang favorit

Karton House Golf

Dumunung ing Maynooth, Carton House Golf nawakake rong lapangan golf juara, Montgomerie Links Golf Course lan O'Meara Parkland Golf Course.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
K Club Palmer 7
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Palmer - Klub K

5 Star K Club Hotel & Golf Resort minangka salah sawijining hotel golf paling apik ing Irlandia kanthi salah sawijining lapangan golf paling apik ing Irlandia, sing dirancang dening salah sawijining pemain hebat ing sejarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Fen Pollardstown 4
Tambah menyang favorit

Fen Pollardstown

Pollardstown Fen nawakake mlaku unik ing lemah sing unik! Jalanake boardwalk liwat fen kanggo ngrasakake lahan gambut 220-hektar alkalin iki.

Newbridge

Outdoors
Dataran Curragh 3
Tambah menyang favorit

Dataran Curragh

Bisa uga minangka ara-ara paling tuwa lan paling wiyar ing ara-ara samun alam ing Eropa lan papan film 'Braveheart', minangka papan sing populer kanggo warga lan pengunjung.

Newbridge

Outdoors
Jejak Warisan Celbridge 1
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Celbridge

Temokake Celbridge lan Castletown House, kalebu crita menarik lan bangunan bersejarah sing nyambung karo macem-macem tokoh sing penting saka jaman biyen.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Kilinthomas 4
Tambah menyang favorit

Kayu Killinthomas

Mung jarak cedhak njaba Desa Rathangan ana salah sawijining rahasia ing Irlandia sing paling dijaga!

Kildare

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Cara Keluwen Nasional 3
Tambah menyang favorit

Cara Keluwen Nasional

Jejak mlaku-mlaku 167km ngetutake jejak 1,490 penyewa sing dipeksa hijrah saka Strokestown, ngliwati County Kildare ing Kilcock, Maynooth lan Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
Jalan St Brigids 2
Tambah menyang favorit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail ngetutake jejak salah sawijining wong suci sing paling ditresnani liwat kutha Kildare lan njelajah rute mitos iki kanggo nemokake warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah
Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Kildare 2
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Kutha Kildare

Tur menyang salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia sing kalebu Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, telung Abbeys abad pertengahan, Turf Club pertama Irlandia lan liya-liyane.

Kildare

Warisan & Sejarah
Istana Maynooth 2
Tambah menyang favorit

Kastil Maynooth

Ngadeg ing ngarsane Universitas Maynooth, karusakan ing abad kaping 12, dadi benteng lan papan dununge utama Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Warisan & Sejarah
Royal Canal Greenway 2
Tambah menyang favorit

Royal Canal Greenway

Greenway paling dawa ing Irlandia nganti 130km liwat Irlandia Kuno Irlandia lan Heartland Hidden Heartland. Siji jalur, panemuan tanpa wates.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Legenda Derby 1
Tambah menyang favorit

Kildare Derby Legenda Trail

Mlaku ing perjalanan 'Derby' liwat 12 dawa, ngetutake legenda balapan jaran sadurunge Irlandia, Derby Irlandia.

Kildare

Outdoors
Moore Abbey Woods 3
Tambah menyang favorit

Kayu Abbey Moore

Hutan campuran kanthi pilihan rute lumampah ing situs biara abad kaping 5 sing diadegake dening St Evin lan kurang saka 1km saka Monasterevin.

Kildare

Outdoors
Jalur Monastik Kildare 4
Tambah menyang favorit

Jalur Monastik Kildare

Jelajahi biara-biara kuno County Kildare ing sekitar reruntuhan atmosfer, sawetara menara bunder sing paling apik ing Irlandia, salib dhuwur lan crita sejarah lan crita rakyat sing nyenengake.

Kildare

Warisan & Sejarah
Bog saka Allen 4
Tambah menyang favorit

Bog saka Pusat Alam Allen

Salah sawijining obyek wisata alam ing Co Kildare sing ngrayakake keajaiban lan kaendahan lahan gambut Irlandia lan satwa liar kasebut.

Kildare

Warisan & Sejarah
Cara Penjelajah 6
Tambah menyang favorit

Cara Explorer - Jejak Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, temokake pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo panjelajah kutub sing apik, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah