Peternakan Ballindrum

Ballindrum Farm B & B sing menang penghargaan dumunung ing wilayah kaendahan pedesaan ing sisih kidul Kildare, sakjam saka Dublin, basis sing becik kanggo njelajah Kildare.

Ballindrum Farm B & B dununge ing tengah desa sing ijo, mung 5 menit saka M9. Karo tampilan kertu pos gambar, akomodasi iki ana ing peternakan susu sing digunakake lan tur gratis bisa dipandu miturut panjaluk.

Beech Lodge nawakake pilihan akomodasi mandhiri mewah papat bintang. Kursi roda bisa diakses kanthi lengkap kanthi rong kamar turu, siji ensuite dobel lan kembar kanthi jedhing sing bisa diakses kursi roda.

Ballindrum Farm uga bisa nyedhiyakake klompok sing pengin mandeg karo teh lan scone panggang ing omah. Wisata ing peternakan uga kasedhiya lan kudu dipesen sadurunge.

Contact Details

Get Directions
Athy, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial