Kastil Barberstown

Kastil Barberstown minangka tujuan sing sampurna kanggo sapa wae sing pengin tetep ing kastil Irlandia sing bersejarah. Dibangun ing abad kaping 13, hotel omah negara sing apik iki menehi inspirasi kanggo para lelungan menyang ngluwihi jagad sing dikenal lan nyenengi awake dhewe karo budaya lan keramahan Irlandia sing asli, mangan masakan sing apik banget, lan ngalami momen sing kudu dihargai, dieling-eling, lan ora bakal dilalekake.

Barberstown Castle pisanan dibukak minangka house tamu cilik ing 1971 lan wis tetep asli abad tengah tetep 1288. Properti wis kasebut kanthi teliti, nganyari kanggo hotel kemewahan 55-kamar turu.

Ngembangake ing acara khusus, tamu dijamin layanan pribadi teamed karo crackling mbukak log fires, kamar turu wiyar, pangan éca lan sambutan Irish anget. Tamu diundang kanggo nggawe kenangan anyar ing hotel iki ngormati ing County Kildare lan diwanti-wanti kanggo meld karo alam, nggawe panemuan budaya, lan bask ing splendor saka murni, 20 hektar Kebon. Kanthi banquet abad kaping 16 kanggo wedding utawa nedha bengi gala kanggo pribadi dining lan pihak ing abad tengah tetep, Barberstown Castle cocok kanggo istirahat luang utawa acara perusahaan.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial