Carton House, Hotel sing dikelola Fairmont

Mung 25 menit saka Dublin, resort mewah iki ing 1,100 hektar pribadi taman nyapu, alas kuna, tlaga lan meandering River Rye nggawe latar mburi sampurna kanggo omah gedhong negara nggumunke. Sawise omah leluhur saka Earls of Kildare lan Dukes of Leinster, Estate walled iki steeped ing Roman kaping kepungkur, ngendi siji bisa njelajah crita lan sajarah watara saben sudhut.

Carton House, Fairmont Managed Hotel minangka resort mewah sing paling apik. Setel ing 1,100 hektar pribadi saka nyapu Kildare parkland, mung rong puluh menit saka Dublin International Airport, iku salah siji saka Irlandia kang paling kepileh bandha nasional. Nalika sampeyan tekan ing Carton House, sampeyan mlebu ing papan sing sugih kanthi sejarah luwih saka telung abad. Originally asal saka kulawarga FitzGerald pengaruh lan aristokrat, sajarah minangka serem lan storied minangka bangsa kita dhewe; sugih ing seni, budaya, Roman lan politik, gema kang bisa felt nalika lumaku aula dina.

A kasugihan saka aktivitas resort nunggu sampeyan saka siklus utawa mlaku tilase kanggo tenis, falconry lan fishing. Sawise pemugaran ekstensif lan desain ulang mewah, kamar asli The House bakal dadi inti saben dina. Saka warung esuk ing Kamar Mallaghan kanggo tipple ing dusk ing Wiski Library, The House nawakake tamu kanggo seneng keluwesan olahan lan atmosfer anteng saka Manor negara tradisional. Nyenengi ing 3 eateries rampung unik - Kathleen's Kitchen, The Morrison Room utawa The Carriage House; uwal menyang Carton House Spa & Wellness nampilaken 18 meter kolam renang, Jacuzzi lan gymnasium. Kejuaraan 2 lapangan golf wolulas bolongan dirancang dening Colin Montgomerie lan Mark O'Meara. Carton House minangka resort mewah sing paling apik.

Contact Details

Get Directions
Maynooth, Kabupaten Kildare, W23 TD98, Ireland.

Saluran Sosial