Hotel Clanard Pengadilan

Dumunung ing tengah-tengah Irlandia, mung 45 menit saka Dublin lan 1km saka kutha warisan abad pertengahan Athy, Hotel Clanard Court bangga dadi 'permata sejati saka hotel' sing dikelola kulawarga. Hotel iki nggabungake desain modern kanggo omah kanthi desain hotel mewah sing mewah lan kondhang amarga keramahan Irlandia sing apik.

Dumunung ing kebon lanskap sing apik lan diubengi karo papan atraksi utama lan saluran air, Hotel Clanard Court malah duwe alpaka penduduk dhewe. Anggur lan mangan ing hotel sing misuwur Bailey's Bar & Bistro ing endi panganan sing enak tenan, apa maneh koktail, plus dhaharan njobo sing akeh. Kanggo wong diwasa, manjungake awak dhewe ing Revive Garden Spa & Beauty Room ing hotel, segerake pikiran & awak kanthi perawatan swarga - fasilitas spa kalebu area istirahat, taman spa karo sauna, hot tub, lan restoran mewah, bar kuku lan jotosan bar garing.

Santa's Magical Trail minangka acara tahunan sing ora bisa dilalekake! www.santasmagicaltrail.ie

Menyang logo Kildare Sustainability

Contact Details

Get Directions
Dalan Dublin, Athy, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial