Cliff ing Lyons

Minangka anggota CLIFF paling anyar, Cliff at Lyons ngirim pengalaman negara Irlandia sing asli. Desa bersejarah sing wis dibalekake ing pinggir Grand Canal, properti kasebut minangka salah sawijining papan kawinan sulih paling unik ing Irlandia, papan kanggo para penyayang panganan lan lokasi sing sampurna kanggo acara perusahaan & pengalaman mbangun tim.

Bangunan Georgia, dibangun saka granit lan slate, wis susah dibalekake dadi kamar lan suite hotel kontemporer, uga pondokan loro lan telung kamar tidur sing ramah kulawarga kanthi tradisional.

Bangunan ing pinggir Lyons Demesne, sing dianggep minangka salah sawijining omah bersejarah Irlandia sing kasebar ing kebon kebon lan kebon ing kebon Grand Canal negara kasebut, ing endi kapal tongkang isih ngubengi banyu.

Kanggo pasangan lan kulawarga, ana kesempatan tanpa wates kanggo santai, kanthi mangan santai ing restoran The Mill. Piring sing sehat, didhukung sayuran dibumboni karo taman pawon hotel.

Jelajahi perayaan produk lokal ing restoran bintang loro Michelin Aimsir sing dipimpin Chef kelahiran Cornwall, Jordan Bailey, mantan koki kepala ing Michelin Maaemo bintang telu ing Oslo.

Sajrone nginep, sampeyan bisa yakin babagan komitmen CLIFF ?? kanggo layanan donya lawas sing akurat sing anget lan sejatine kanggo semangat Irlandia.

Contact Details

Get Directions
Lyon Road, Celbridge, Co Kildare, W23 HXH3, Ireland.

Saluran Sosial