Pengadilan Hotel Yard

Hotel Leixlip iki dununge ana ing tengah desa Leixlip, Co Kildare sing apik. Dibangun ing situs asli ing ngendi Arthur Guinness nggawe kerajaan nggawe bir, hotel kasebut nawakake pesona dunya lawas, karya watu asli sing apik saka pabrik bir asli, digabungake karo desain kontemporer ing papan sing apik banget kaya pemukiman pint.

Arthur Guinness legendaris kanggo pint lan Court Yard Hotel legendaris amarga nyenengake 4 *, restoran sing apik, plataran sing misuwur lan mesthi 'The Black Stuff' ing Arthur's Bar. Salah sawijining hotel paling unik sing muncul ing pasar Irlandia ing jaman saiki, The Court Yard Hotel pancen dadi rahasia paling apik Kildare.

Contact Details

Get Directions
Main Street, Leixlip, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial