Caravan & Perkemahan Farm Forest

Dioperasikake dening Mary lan Michael McManus, Forest Farm nawakake macem-macem fasilitas akomodasi. A Karavan lan Camping Park sing dilayani kanthi lengkap dumunung ing peternakan kulawarga sing apik banget iki.

Dumunung 5km saka kutha warisan Athy, Forest Farm minangka basis wisata sing cocog kanggo njelajah County Kildare. Fasilitas kalebu padusan panas gratis, hardstands, jamban, freezer kulkas, pawon camper lan listrik 13A. Peternakan sing digunakake nduweni wit-witan Beech lan Evergreen sing diwasa.

Contact Details

Get Directions
Dalan Dublin, Athy, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial