Hotel Glenroyal

Iki minangka 'omah sampeyan adoh saka omah', sing misuwur amarga sambutan sing anget lan keanggunan santai. Kanthi akomodasi mewah, lokasi sing paling apik, nilai sing apik lan pilihan panedhaan sing apik banget ing Kildare, lintang kita mung papat saka akeh alasan sampeyan bakal seneng Glenroyal.

4 star Glenroyal Hotel dumunung ing jantung Maynooth, lan mung 20-menit drive saka Dublin. Seneng istirahat kulawarga karo kamar kulawarga gedhe, kolam renang lan Klub Bocah saben dina Jumuah, Setu lan Liburan Bank lan sajrone preian sekolah. Pilih pilihan Little Adventurer kanggo kabeh kesenengan lan kasenengan saka pengalaman camping, ing jero ruangan!

Kanggo break sayah adoh, rendhem munggah pengalaman Noa Spa Tetep lan pusat luang ing situs karo digawe panas kolam renang, saunas, kamar uap, jacuzzi lan HydroSpa.

Kanthi sawetara saka restoran paling apik ing Maynooth County Kildare, Glenroyal Hotel karo Arkle Bar & Kafe Pasar Shoda janji bakal nyenengake para tamu sing santai lan sing berpengalaman. Pengunjung lan tamu bisa ngarepake macem-macem sajian nalika uga menehi pilihan sing luwih sehat.

Contact Details

Get Directions
Dalan Straffan, Maynooth, Kabupaten Kildare, W23 C2C9, Ireland.

Saluran Sosial