Hotel Kildare House

Hotel 21 kamar turu sing mentas direnovasi ing jantung kutha Kildare lan mung telung puluh menit saka Dublin, Kildare House Hotel nduweni suasana sambutan saka Country House Hotel kanthi kauntungan sing dumunung ing tengah kutha Kildare. Iki minangka papan sing sampurna kanggo nikmati kabeh atraksi lokal sing apik sing ditawakake kutha Warisan Kildare.

Hotel iki kurang saka 5 menit saka Irish National stud & Gardens lan Kildare Village Outlet Shopping sing luar biasa populer.

Hotel dhewe wis loro Fantastic bar, The Gallops bar utama, tradisional ing gaya , klasik lan dirancang karo comfort ing atine. Saddle Bar uga tradisional ing gaya, klasik lan mulyo karo snug dhewe, nawakake uga nedha awan carvery Fantastic ing Minggu. Kabeh kamar turu bubar direnovasi, kabeh en-suite karo meja kerja, TV satelit lan Wi-Fi gratis. Ana akeh parkir kanggo mobil utawa pelatih ing ngarep hotel. Konferensi uga bisa ditindakake.

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Dalan Dublin, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial