Kastil Kilkea

Kanthi sejarah wiwit taun 1180, Kastil Kilkea nyedhiyakake akomodasi mewah sing ana ing 180 hektar alas, kebon, lan lapangan golf. Kastil Kilkea minangka landmark penting ing sejarah Irlandia. Sawise benteng abad pertengahan saka FitzGerald ??, Earls saka Kildare, dina iki kastil kasebut kanthi bangga siyap menehi sambutan Irlandia sing apik kanggo para tamu saka saindenging jagad.

Kilkea duweke kulawarga lan dikelola kanthi 140 kamar lan sawetara pilihan akomodasi sing cocog karo kabeh rasa lan anggaran. Tamu bisa milih saka Kamar Tidur Kastil sing mewah, kamar kreta, Lodge mandhiri utawa Kamar Tidur. Kastil 11 Kamar Tidur uga kasedhiya kanggo nyewa Eksklusif.

Tamu bisa seneng wiski ing bar kastil, The Keep, sadurunge mangan ing Restaurant 1180 kanthi pemandangan sing katon ing kebon kastil. Restoran mewah iki nyedhiyakake produk lokal musiman lan nawakake masakan Irlandia tradisional sing khas Internasional. Pilihan panedhaan alternatif dumunung ing Clubhouse lan kalebu The Bistro, sing nawakake pengalaman mangan sing luwih informal, uga Hermione's Restaurant sing nampilake setelan sing sederhana nanging canggih.

Kastil Kilkea nyedhiyakake akeh kegiatan ing njaba ruangan kayata Lapangan Golf Kejuaraan 18 bolongan, nunggang jaran, njupuk merpati lempung, elang, tenis, panahan lan mancing. Properti iki uga dilengkapi Spa kanthi 5 kamar perawatan kalebu suite pasangan gedhe, Relaxation Room, Suite Thermal karo Kolam Hydrotherapy lan Beauty Lounge kanggo rambut, riasan lan paku.

Kastil Kilkea misuwur amarga pesta dongeng, uga klumpukan kulawarga lan mundur perusahaan.

Menyang logo Kildare Sustainability

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, R14 XE97, Ireland.

Saluran Sosial