Hotel Killashee

Killashee Hotel dununge mung 30km saka Kutha Dublin lan mung 2km ing sanjabane kutha Naas. Dumunung ing tengah padesan sing subur ing County Kildare, Killashee pancen minangka papan sing istimewa lan ora sabar ngenteni bareng sampeyan lan kulawarga. Saka keagungan Victoria ing Omah Asli, nganti hektar taman sing apik lan alas lan dalan sing apik banget, ana akeh papan sing didhelikake kanggo dijelajah. Setelan sing apik banget, kanthi sejarah sing apik banget, iku mung ngenteni ditemokake.

Saka hotel kanthi 141 kamar tamu sing apik banget kanggo layanan sing nyenengake sing ditawakake Leisure Club kanthi kolam renang 25m, sauna, ruang uap, Jacuzzi lan gymnasium sing lengkap lan uga Spa Killashee sing apik kanthi 18 kamar perawatan mewah. akeh kanggo memanjakan sampeyan lan akeh pengalaman. Minangka spa sing tenang, Killashee Spa minangka istirahat sing utama lan tujuane Killashee Spa kanggo nggawa sampeyan kesejahteraan awak, pikiran & jiwa.

Hotel kasebut nduweni rong restoran. Restoran Teras nawakake pengalaman panedhaan sing apik banget sing nyawang kebon mancur lan mbukak saben dina kanggo ngombe tèh & nedha bengi. Bistro & Bar nawakake pengalaman mangan sing luwih santai kanggo nedha bengi & koktail. Konservatori minangka papan kanggo Killashee Coffee Dock kanggo teh / kopi, scone, pastry lan cokotan ringan. Rasakake kopi sing digawa metu lan rawat mlaku-mlaku ngubengi kebon kasebut.

Ana akeh kegiatan ing taman Killashee sing apik kalebu dalan sing mlaku ing alas. Peta Estate kasedhiya ing resepsi utawa napa sampeyan ora nyilih sepeda apa wae sing gratis kanggo kabeh tamu. Mlaku santai ing Taman Fountain sing apik banget, Taman Kupu-kupu Emma sing ana gandhengane karo DEBRA Irlandia, Taman Piknik Teddy Bear utawa Hutan Peri lan Taman Bermain sing anyar. Killashee duwe Johnny Magory - Margasatwa Irlandia & Jejak Warisan kanggo Anak. Kanthi 4 kegiyatan ing situs sing ana gandhengane karo Johnny Magory ing properti hotel, sampeyan kudu dolan karo kulawarga gaib ing Killashee.

Contact Details

Get Directions
Dalan Kilcullen, Naas, Kabupaten Kildare, W91 DC98, Ireland.

Saluran Sosial