Katering Pondok Lavender

Kanthi dekorasi sing apik, papan ndhelik sing apik tenan bakal nginep ing Co. Kildare. Pondok Lavender kasusun saka 2 kamar turu sing wiyar (turu 4/5), loro karo kasur ukuran raja, lan siji uga kamar mandhi en-suite. Ana pawon sing mbukak, area panedhaan kanthi kasur sofa tambahan.

Lavender Cottage cedhak Newbridge kanthi fasilitas kayata pusat blanja regional paling gedhe ing Irlandia, pub tradisional lan bar gastro, restoran, bioskop, taman kali lan mlaku-mlaku lan papan sing amba ing Dataran Curragh sing jaraké mung 15 menit.

Kabeh sing sampeyan butuhake bisa diwenehake ing pondok, kalebu TV satelit, pamuter DVD, lan Wi-Fi gratis.

Pondok kasebut nduweni kebon cerah sing pribadi lan terlindung ing omah. Ana area rumput sing amba lan mebel teras - papan sing apik banget kanggo lenggah nalika srengenge esuk. Uga akeh ruang parkir mobil ing sekitar pondok kasebut.

Apa sampeyan nginep kanggo kulawarga lan kanca-kanca utawa plancongan, sampeyan ora bisa njaluk mundur sing luwih nyenengake saka rame rame, nanging sampeyan mung kudu mandeng metu saka jendhela kanggo ndeleng deso sing apik ing sekitar sampeyan.

Contact Details

Get Directions
Newbridge, Kabupaten Kildare, W12 HE93, Ireland.

Saluran Sosial