Kampus Maynooth & Penginapan Konferensi

Konferensi lan Akomodasi Kampus Maynooth nawakake akomodasi berkualitas ing Maynooth sing cocog karo kulawarga, klompok utawa sing lelungan lan minangka papan sing sampurna kanggo sing pengin njelajah Royal Canal Greenway, Kildare lan Timur Kuno Irlandia.

Wiwit 1992 Konferensi & Akomodasi Kampus Maynooth nawakake sambutan sing apik kanggo klompok kabeh ukuran, acara olahraga lan budaya gedhe, sekolah musim panas lan konferensi, uga turis saka Irlandia lan luar negeri. Kampus universitas nggabungke layanan kontemporer ing setelan steeped ing tradhisi lan bentenaken dening arsitektur striking lan latar ayu. Rong kamar panedhaan sing nyengsemaken, 100 ruang patemon, lan opsi olahraga lan luang sing ekstensif nglengkapi kabeh kamar tamu sing nyengsemaken.

Konferensi lan Akomodasi Kampus Maynooth duwe macem-macem akomodasi sing apik banget kanthi warisan en-suite sing kasedhiya ing saindenging taun ing kampus kidul sing luar biasa sing wiwit taun 1795 lan apartemen kasedhiya kanggo musim panas.

Mung ngluwihi gapura kutha Maynooth wis brimming karo restoran, pub lan blanja. Iki minangka basis sing apik kanggo njelajah kasugihan budaya Kildare

Contact Details

Get Directions
Maynooth, Kabupaten Kildare, W23 TW77, Ireland.

Saluran Sosial