B & B Moate Lodge

Moate Lodge minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare lan dadi papan sing tentrem lan tentrem cedhak Athy. Diduweni lan dioperasikake dening Raymond lan Mary Pelin. Keramahan Irlandia tradisional sing digabung karo perhatian pribadi njamin kenyamanan lan keamanan sampeyan.

Dibangun dening Adipati Leinster, Moate Lodge wiwit taun 1776 lan mapan ing pungkasan dalan pribadi sing dawa tumuju ngarep omah. Kabeh 4 kamar tidur en-suite sing apik dirancang kanthi rasa nyaman lan perabotan antik.

Turu nganggo sprei paling apik lan tangi kanthi apik ing sisih negara sing muter. Banjur pilih sarapan sing anyar disiapake ing ruang makan sing dipenuhi srengenge. Menu sarapan sing akeh disedhiyakake wiwit jam 7.00 nganti 10.30 esuk lan kalebu woh-wohan seger, yoghurt, keju, roti buatan, sereal, bubur, endhog organik saka peternakan lan sarapan Irlandia sing terkenal, kanthi sentuhan pribadi sing ditambahake sing ndadekake saben esuk istimewa.

Para tamu dipapag kanggo ngubengi peternakan. Akeh banget Raymond sing bisa nyritakake babagan sejarah lokal, Perang Sipil Amerika, Perang Dunia 2, lan Rugbi Irlandia, mula sampeyan kudu nemoni Perpustakaan Perang kanggo sampeyan.

Contact Details

Get Directions
Athy, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial