Hotel Osprey

Osprey Hotel minangka hotel bintang papat mewah sing dumunung ing jantung kutha Naas sing sregep, mung 35 menit saka Dublin ?? lokasi idyllic! Sampurna kanggo njelajah akeh kegiatan kulawarga ing sekitar Kildare utawa ngumbara menyang Timur Kuno Irlandia.

Hotel gaya kontemporer kanthi 108 kamar kalebu kamar eksekutif, suite junior, lan suite penthouse kanthi loteng. Sampeyan bakal manja kanggo pilihan karo pilihan dining, Herald & Devoy Restaurant nawakake campuran nyenengake saka roso Eropah lan klasik Irish. Nyenengi ing Hugh Wallace dirancang Osprey Spa, ngendhokke ing Leisure Club, karo 20m tingkat geladhak blumbang, sauna lan uap kamar utawa bisa metu ing gym kanthi dilengkapi.

Yen sampeyan nggoleki papan pesta impen utawa ruang konferensi sing inspirasional, ruang dansa sing mentas direnovasi bisa dadi area sing cocog kanggo sampeyan.

Osprey, nang endi wae pancen beda.

Contact Details

Get Directions
Devoy Quarter, Naas, Kabupaten Kildare, W91 X40K, Ireland.

Saluran Sosial