Desa Liburan Robertstown

Rasakake pengalaman nginep ing Irlandia ing lokasi sing nggumunake iki sing menghadap Grand Canal. Tamu ing omah-omah plancongan Robertstown Self Catering ngrasakake pemandangan Irlandia sing apik tenan. Wilayah iki duwe pemandangan apik banget lan unik saka Dataran Curragh nganti Bog of Allen.

Nalika teka, sampeyan bakal nampa sambutan tradisional karo cangkir teh lan scone krasan kanthi butter Irlandia lan selai krasan sing digawe ing kene ing County Kildare.

Iki paling cocog kanggo preinan kulawarga, klumpukan plancongan plancongan romantis, utawa reuni kulawarga. Kanthi pirang-pirang kilomèter dalan tow Canal bisa mlaku-mlaku, tur gedhe kanggo nyopir utawa ngaso gampang ing kursi bar, Robertstown minangka papan sing cocog.

Contact Details

Get Directions
Jalan Raya, Robertstown, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial