Klub K

Dumunung ing deso sing subur, nyawang kebon resmi lan lapangan golf sing dirancang karo Arnold Palmer, The K Club duwe macem-macem bar lan restoran, kamar gambar sing apik lan interior sing megah kanthi perabotan klasik sing elegan.

Sajrone kunjungan, metu ing udara sing seger kanthi nunggang jaran utawa tututi salah sawijine taman sing dipetakan kanthi njelajah lapangan kanthi santai, utawa njupuk sepeda resor kanthi muter cepet menyang pub Straffan Inn sing nyenengake ing desa sing cedhak.

Yen cuaca ora kerja sama, sampeyan bisa ngrasakake kesenengan teknologi tinggi ing K Golf World, suite 8 simulator golf canggih, kanthi teluk sing wiyar lan mewah, dirancang nganti 4 pemain golf sekaligus.

Ing wayah sore, nedha bengi diwenehake ing Restaurant Barton, intim lan mewah, kanthi kembang seger lan lilin. Kanggo ngombe sawise nedha bengi, The Blue Martini Cocktail Bar duwe pilihan anggur Champagnes, anggur Barton & Guestier kanggo pajeg kanggo pamilik omah asli, lan koleksi wiski, gin lan semangat Irlandia lan internasional sing apik banget.

Ing tambahan resort sing nyenengake, The Palmer, papan makan sedina muput ing The K Club, kabeh yaiku babagan restoran sing santai, gampang lan gampang modern. Nyebar ing lantai siji lan metu ing teras kabeh-musim sing nyengsemake lengkap karo jugangan geni, menu Palmer nawakake panganan sing kontemporer kanthi bahan-bahan berkualitas, disiapake kanthi gampang lan elegan, dadi inti saka saben menu.

Gawe omah sampeyan ing The K Club.

Menyang logo Kildare Sustainability

Contact Details

Get Directions
Wong Straffan, Kabupaten Kildare, W23 YX53, Ireland.

Saluran Sosial