Hotel Westgrove

4 star Westgrove Hotel dumunung ing desa ayu Clane ing County Kildare. Modern lan elegan, hotel iki nawakake Leisure Club sing menang penghargaan kanthi kolam renang 50 kaki, Wi-Fi gratis, lan bar & restoran sing santai.

Hotel iki nggabungake glamor kontemporer karo keanggunan donya lawas supaya desain saben wilayah tansah menarik. Wilayah tradisional sing nyaman kanthi cepet menehi dalan menyang titik kumpul sing optimis kanggo para warga lan warga kanggo santai. Ana uga akeh area lelenggahan cilik kanggo santai karo buku utawa koran supaya ana gaya lan atmosfer kanggo kabeh wong.

Kesuwur lokal kanggo kualitas pangan saindhenging kabeh wilayah property 4 Star iki, tamu bisa milih saka setelan kasual anteng menyang latar mburi opulent luwih formal. Panganan kualitas gedhe ing Nilai ngédap iku merek dagang, lan iki digawa liwat saka 4-mesthi pilihan meal kanggo cokotan cepet ing Oak Bar mulyo. Sip anggur, seneng wengi nengsemake metu utawa mung kanggo aperitif sadurunge nedha bengi - apa wae sing apik, Westgrove Hotel, Co Kildare jawaban.

Contact Details

Get Directions
Abbeylands, Naas, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial