Ladang Pondok Kilkea

Saiki ditutup.

Kilkea Lodge Farm punika farmhouse kulawarga nyaman dumunung cedhak Athy, nduweni kanggo njelajah kabeh Kildare wis kurban. Utamane cocog kanggo tamu artistik sing golek panglipur, mlaku-mlaku, ruang terbuka, lukisan, musik, jaran, asu lan kebon. Penyayang kewan bakal ngrasakake omah ing kene.

Kilkea Lodge Farm nawakake Tamu kesempatan kanggo sampel Olde Family Country House apik banget ing tengah-tengah farmlands Idyllic County Kildare. Motto: Turu ing Kenyamanan lan conto sarapan Irlandia sing paling apik. Nggawe dhewe ing Omah! Iki minangka papan sing tenang lan tentrem kanggo nglampahi sawetara dina kanthi mlaku-mlaku ing wilayah kasebut utawa numpak prau ing Kali Barrow saka Athy.

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Castledermot, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial