Arkle Bar & Restaurant

Mangan ing Arkle Bar & Restaurant sing apik lan apik ing Hotel Glenroyal. Pamer gaya lan suasana sing unik, Arkle Restaurant minangka pilihan sing pas kanggo para pecinta panganan lan para pecandu anggur. Kanthi interior mewah ing taun 1920an, sampeyan bisa milih koktail sing bisa urip maneh, nikmati wiski utawa brendi sing apik, utawa santai karo kertas saben dina nalika nikmati pilihan kopi tukang roti sing enak.

Wiwit esuk nganti sore, Arkle Bar & Restaurant nawakake macem-macem pengalaman kuliner kanggo tamu kanthi nggunakake produk lokal sing paling apik, kualitas premium, daging sing gratis lan panganan laut sing paling seger saka pulau Irlandia.

Saben sajian wis disiapake lan dimasak kanthi anyar lan janji kanggo janji mung nggunakake bahan-bahan sing paling apik.

Contact Details

Get Directions
Dalan Straffan, Maynooth, Kabupaten Kildare, W23 K2C5, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 5 sore - 9 wengi