Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins Restaurant minangka kulawarga, restoran sing ramah kulawarga kanthi menu anak sing apik lan filosofi kanggo nyuplai panganan sing enak kanthi biaya sing cukup ing lingkungan sing apik.

Butt Mullins Restaurant didegake dening Mary Mulligan luwih saka 30 taun kepungkur. Lokasi kasebut dununge ana ing situs Old Random Inn, yaiku lokasi asline salah sawijining Coaching Inns lawas ing Naas. Inn Coaching iki diadegake kanggo nyedhiyakake para wisatawan ing dalan turnpike dalan Dublin- Cork lan Limerick. Tembok mburi kebon restoran dhuwur banget amarga asale minangka salah sawijining lapangan Hand Ball ing kutha kasebut.

Minangka papan sing cocog kanggo santai sawise sedina ing balapan, sadurunge sore ing bioskop utawa teater, kanggo ketemu kanca ing akhir minggu utawa sawise kerja, utawa mung istirahat nalika lelungan. Panganan kasebut dimasak kanthi pesenan lan diwaspadai dening koki ahli sing nggunakake mung produk sing paling dhuwur lan bahan sing paling seger.

Contact Details

Get Directions
Alun-Alun Poplar, Naas, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Selasa nganti Setu: 5 sore nganti 10pm
Minggu: 12.30 nganti 8pm