Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Mung 10 menit saka Naas cedhak karo Newbridge, nawakake panedhaan njero ruangan lan ruangan ing papan sing mulyo.

Gastro Longue boots atmosfer mewah nanging sembrono cocok kanggo kabeh kulawarga karo menu nedha awan éca nalika Fox & Hare nawakake pengalaman dining luwih canggih karo menu rampung ngarang sing kasedhiya kanggo mung klumpukan kulawarga lan fungsi pribadi ing wayahe.

Cookes of Caragh minangka pilihan sampurna kanggo tanggal nedha awan utawa malah nyekel-up liwat sawetara koktail tutuk-mbanyoni. Ora mung ana pilihan panedhaan njero ruangan sing apik, nanging uga rong area lelenggahan ruangan sing bisa dipilih. Kabin nawakake pengalaman panedhaan santai ing njaba tanpa kuwatir babagan Cuaca Irlandia sing terus-terusan lan area lenggahan sing ditemokake ing Taman Bir ing mburi The Cabin. Kanthi akeh payung gedhe, The Beer Park nawakake iyub-iyub & kenyamanan & cocog kanggo dina musim panas sing cerah & sore sing anget.

 

Contact Details

Get Directions
Main Street, Naas, Kabupaten Kildare, W91 DD51, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen-Selasa (Bar Mung): 3pm-11:30pm

Rebo-Sun: 12:30-11:30