Edward Harrigan & Sons

Edward Harrigan & Sons Bar & Restaurant minangka papan sing ideal kanggo santai nganggo segelas utawa segelas anggur, lan nikmati panganan sing enak saben dinane. Harrigans nggawe reputasi kanggo panganan lan dhuwit sing apik banget ing swasana sing ramah. Rasakake panganan sing digawe kanthi krasan, lokal kanthi pilihan anggur saka saindenging jagad, sing disedhiyakake kanthi swasana unik.

Harrigans Bar & Kitchen dununge cedhak karo Kali Liffey ing dalan utama sing rame ing Newbridge, County Kildare & ing sebalik Teater Seni Riverbank. Panganan Harrigan minangka semangat lan nyedhiyakake macem-macem masakan Irlandia modern kanthi campuran sawetara favorit internasional lan Daily Specials, sing fokus ing produksi lokal Fresh Seasonal. Pilihan macem-macem Anggur, Cocktail & Bir kasedhiya kanggo ngiringi sajian. Mangan ing Bar / Restaurant ketemu karo kanca-kanca utawa mung sawetara bocah karo staf sing ramah.

 

Contact Details

Get Directions
Ngisor, Main Street, Newbridge, Kabupaten Kildare, W12 X2R9, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Rebo: 5PM - 9PM
Kam: 5:9 - 30:XNUMX
Fre & Sat: 5PM - 10PM
Sun: 1:9 - XNUMX:XNUMX