Hartes saka Kildare

Hartes of Kildare minangka gastropub sing menang multi-penghargaan sing dumunung ing jantung kutha Kildare. Coba bir sing digawe ing omah ing bar mbukak sing nyenengake sadurunge menyang restoran cilik kanggo sajian sing enak lan disiapake kanthi corak modern.

Menu Hartes fokus ing seasonality, provenance, inovasi lan imbangan nalika mung nggunakake iwak sustainable, Bord Bia kebak ditelusuri daging sapi Irlandia, unggas, daging babi lan daging babi lan petani artisan lokal lan prodhusèn.

Seneng karo pilihan Bir Kerajinan Irlandia lan Internasional sing terus berkembang kalebu pilihan Dew Drop Brewhouse dhewe. Dheweke uga duwe deli dhewe sing adol panganan saka produser artis lokal, uga sekolah masak lan kamar turu.

Contact Details

Get Directions
Alun-alun Pasar, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial