Hakim Roy Kacang Bean

Ing papan sing padhang ing dalan Main Newbridge County Kildare, kanthi bangga sampeyan bakal nemokake Hakim Roy Beans. Hotspot kanggo panganan sing megah, regane apik lan staf sing grapyak, ing njeron sampeyan bakal nemokake swasana santai. Aliran panganan sing enak saka pawon, swarane koktail disiapake ing bar sing dipuji dening musik sing rame nyedhiyakake restoran iki.

Cocog kanggo jinis pertemuan apa wae, Hakim Roy Beans siyap nyenengake. Dadi, yen sampeyan nggolek restoran kanggo acara apa wae wiwit dipangan santai menyang pesta pribadi, Hakim Roy Beans minangka papan panganan lan hiburan sing digoleki.

Pemenang ?? Burger Paling apik ing Irlandia ?? ing Kategori Pub. Sampeyan kudu nyoba Smokehouse kanggo ngerti sebabe ??. Iga Bar-B-Que, Wings, Fajitas lan Double Choc Brownies dadi favorit minangka pilihan liyane. Koki kasebut nggabungake menu Amerika / TEX MEX sing wiyar, menehi pujian karo sawetara favorit Irlandia kanggo panganan sing enak lan enak. Bar mbukak jam 12 esuk saben dina ngladeni panganan nganti jam 9 Senin nganti Kamis lan nganti 10 wengi Jumuah lan Setu, Minggu wiwit jam 12 nganti 9 malam. Hiburan lan musik ora ana gandhengane karo Hakim Roy Beans ing County Kildare kanthi Live Music lan DJ mingguan kanggo kabeh umur. Kanthi tumindak nasional lan internasional ditampilake kanthi rutin ing ajang musik ing lantai ndhuwur.

Contact Details

Get Directions
1, Jalan Edward, Newbridge, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial